Oy önemli değil Umut adamlar matkap almışlar :)
:D:D:D matkap ı orhana aldın ama ben arkasından gidecem :)
Yeni halini çok merak ediyom Umut VB nin...
Printable View
Patates edecem metin :)
KD gönüllerin birincisi ama acık konusacaksak Oranj :D
havalar isindi tabi herkezin icinde bi gaz birikintisi var konuyu gorunce sasirmadim :D
orhan abiyle tm vtec ( ismini bilmiyorm abi kusura bakma :) basa bas gider gibi geliyo bence :)
benim yağnim güzel olur orhanım :)
Sağol furkanım :) rolde de birinci olucam ama sondan 1 :D
TM nin sahibinin adı Evren :) evren ile orhanı delik deşik edecem orhanın imzasındakini gerçekleştirecem anahtarlarını alacam ikiside evlerine yürüyerek gidecekler :D:D:D
oyumu TM den yana kullanıyorum eski benim yaptığım gibi duruyorsa 5 vitesi nakavt eder onun pistonu dişlisi ciğeri felan hep elimden geçti oylamada torpil geçiyorum:icon_tup:
Oyumu RHJ den yana kullanıyorum :)
harikasın melii abiiii :)
Hepsi ugur kardesimin parmaklarina bakar :)
Orhanım bu hafta sonu yağmurlu gözüküyor :( haftayada fena sıcak olacağı gözüküyor...Haftaya bitsin bu iş alıcam anahtarını KaDil'den korkacaksın orhanım :D
TM gibi gelıyor bana ama kararsızım yinede. :) oy kullanmıyorum.
metın abı zaten gönüllerin birincisi :D
Memuru sev, VTEC'i koru.
KD'ye verdim oyumu :D
son durum nedir sendikalilar :)
TM & KD videolarını ekleyecem göreceksiniz KaDili:D
salih obey devamm
Çok teşekkürler bana oy verdiğin ve verenler için :) bu gazla ikisinede 5 boy atacam:D
Dün akşam seni görmüşler orhanım :) otobanda kendi kendine 3 korna basıp rol yapıyormuşsun:D iyi çalış anahtarını alacam senin...patates yapacam seni:D
Obey plakaları değiştirekmi TM ile :D
5boy sallamayanı dövüyolarmış Metin abii :D
RJH Uğur abi varsa ve orhan başkan dediklerini yaparsa uğur abinin RJH önde olacaktır
Edit: KD her zaman stock king zaten o bu klasmanda diğer 2 araçla deneyebiliorsa kaldırmışsa 1. KD zaten :D spec eksiğine rağmen yürüdüğü arabalar belli :D
iyi yürüten kazansın :) kimin patates olacağı rol.den sonra belli olsun :)