arkadaşlar bizim araçdaki lastikler artık dama dediyeni lastik almayı düşünüyoruz.Kumholar nasıldır kullanan bilen warmıı?veya Toyolar, biraz sert kullanırız genelde virajlarda fln bizi yolda tutacak yere sağlam basacak bi lastikmi?
(215/45/17)
arkadaşlar bizim araçdaki lastikler artık dama dediyeni lastik almayı düşünüyoruz.Kumholar nasıldır kullanan bilen warmıı?veya Toyolar, biraz sert kullanırız genelde virajlarda fln bizi yolda tutacak yere sağlam basacak bi lastikmi?
(215/45/17)
kumho yerine toyo derim,yada michlen
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
kumho ları artık jantların yanında bedava veriyolarTOYO + kumho da toyo derim ama toyo alcağımada michlen alırım...
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
performans lastigi hakkında konusuyorum kumho da kullandım toyo da kullandım kumho kuru yolda yere sülük gibi yapısıyo ama ıslakta arabayı acaip savuruyo yani yamurlu havada trafige cıkmanı onermem o derecede toyo t1r gercekten guzel bi lastik kuruda da ıslak yolda da yolu bırakmıyo fiyatıda düşmüştü en son toyo derim bence
kumho yla toyo arasıda zaten dünya fiyat farkı var toyo nerdeyse mıchelın brıdgestone ıle aynı fıyat kalıtesı kumhodan 10 kat daa iyidir bence brıdgestone al uzun ömürlü lastık mıchelınçok yumusak ömrü fazla uzun olmuyo kumho yu konusmaya bıle ferek yok bence
İstediğin ölçü nedir ? Bende sana hepsi için ayrı ayrı fiyat çıkarayım.Karşılaştırma yaparken önemli çünkü fiyat.
Fiyat çok önemli değil diyorsan michelin..Virajlara sert giriyorum falan demişsin..Arabayı zorluyorsan lastik seçimin önemli..
Sen yinede lastiğe güvenme..Oda kul yapısı sonuçta..Dikkat et..
Kumhonun hiç sülük gibi yapıştığını göremedim ben. Ne CRX de ne de 200sx de memnun dğeilim. CRX de düşeşe almıstım 200sx de üzerinde glediler değiştirme ihtimalim olursa hemen atıcam bunları. Toyo güzel ya
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Kumho ıslakta gercekten cok kötü, onun dısında bir olumsuzluk yasamadım.
Bence imkan varsa daha iyi birsey sec, yoksa kumho alınabilir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
saolun..yorumlarınızı değerlendirecem..Kumhodan soğudum amaherkes aynı şeyi söylüyor ıslakda çok kötü diye
![]()
215-45-17 deki fiyatlar :
Bridgestone Adrenalin : liste 410 YTL Techturkey fiyatı : 287 YTL*4= 1.148 YTL
Lassa Impetur Sport : liste 295 YTL Techturkey fiyatı : 215 YTL*4= 860 YTL
Kumho : Techturkey fiyatı : 160 YTL*4= 640YTL
Toyo : Bu ölçüde Toyo yok ithalatçıda.
Kumhoda hangi modellerin ellerinde olduğunu öğrenip ekliycem konuya.Tüm modellerin fiyatları aynı ama.
Eğer tavsiye istersende , ben gerçek performans için Adrenalin'i , uygun çözüm için Lassa Sport'u tavsiye ediyorum.Çünkü lastik asfaltla olan tek bağlantınızdır.İyi lastik aracınızdan aldığınız zevki arttırır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)