Ne kadar ufak bi masraf ki buOz` Nickli Üyeden Alıntı
Bide sihirli ellerin doku$unu var ki ona paha biçilmez !
Bence TypeR alın , sportiflik adına bamba$ka bir araç![]()
Ne kadar ufak bi masraf ki buOz` Nickli Üyeden Alıntı
Bide sihirli ellerin doku$unu var ki ona paha biçilmez !
Bence TypeR alın , sportiflik adına bamba$ka bir araç![]()
taypar taypar![]()
komple egzos sitemi headrsla bide filtre ohh bitti..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
hocam hayırlı olsun
bende vti arıyorum
bilginiz olursa haberleşelim
hayırlısı olsun can...type-r motor,görüntüve modifiye ye yatkınlık (japon nede olsa),mini ise teknoloji daha fazla konfor donanım olarak ileri çıkıyo.......kısmet diyorum,hangisi olursa olsun senin ellerin değince en güzeli olcağına eminim......
bence typer. elinden çıkarmak daha kolay olabilir hem...
Benim tercihim de Type-R olurdu.
Ancak Seritli bir fume mcs de hos olur...
CTR Nickli Üyeden Alıntı
bu aracı gerçekten düşünebilirisn eğer tahmin ettiğim kişinin aracıysa oldukça temiz ve titiz kullanılmış bir araç. Benzinli niyetim olsa düşünmezdim hemen bir intake, header, bide egsoz D: senfonu roooaaarr!miniyi falan boşver
istanbulda 40ytl altın da bulman cok zor bulsan bıle nekadar temız olabılır bence paranı bırıktırp TypeR al hem motoru kuvvetlı hemde dıledıgın kadar bın coopers cok ufak araba ıcıde ufak pek rahat edemezsın arakadasım
İstediğin kadar Miniyi yükle uzunda ne kadara kıdar çıkar Type R da çek 6 ya ver ayarı çık 260 a standart halde hemde bide vtec senfonisi ve yüksek devrin tadına doyamazsın.Bence Sade ve sadece Type R al derim. ( Tabi bu benim düşüncem bir CTR cı olarak )
görüşleriniz için teşekkürler eğer bizim müdür 40 milyar gibi rakamlara çıkarsa bende typeR alırım gerçi s2000 var bi tane oda dursa belki onu kasarım![]()