2.0 galiba bulut 2.8 değil
BMW N20 - Wikipedia, the free encyclopedia
Printable View
2.0 galiba bulut 2.8 değil
BMW N20 - Wikipedia, the free encyclopedia
328 deyince eski usul 2.8 mantığıyla yazdım
2.0dır doğrudur sağol osmancım aydınlandım
O kadar para kalite yoksunu GT86 ya verilmez.Konsept farklı ama F30 da gayet güzel hatlara sahip.Sedan diyip kenara koymamak lazım.Özellikle de mavi rengi
Mavi m paket f30 :) hem performansli hem goruntusu guzel daha ne olsun :)
M Series bişiyler ?
Para olunca bıde boyle sıkıntılar cıkıyor tabı :D Valla ısınız cok zor allah yardımcınız olsun kolaygelsın :)
fanatik mersocu oldugum halde f30 diyorum.hatta 2sinide alma c180 coupe al :D
fakat tunc yukarda beyaz bi gt86 , güzel jantla olabilir dedi bnm bile aklımı celdi :)) ama sonuc olarak yinede f30.
Bir hatırlatma yapayım otomatik olanları 105bin civarına sıfır veriyorlar.
Yol tutuşla ilgili olarak izmir park pistinde klima açık öğlen 13'de 37 derece sıcakta 1:09:257 ile tur attım rahat 2-3 saniye daha düşürülebilir. Daha fazlası için pist eğitimim olmadığı için ben yapamam :D
Şehir içi 8-9 üstüne çıkmaz şehir dışı 110'u geçmezsen 6-7'leri çok rahat bulursun. Tabi bu tüketimler gaza normal basarak ulaşılacak rakamlar. ;) Yakıt konusunda benzinli olan bu güçlerdeki hiçbir araç yanına bile yaklaşamaz
En uzun gittiğim yol bir kere izmir-denizli(çivril) arasıydı 250km civarı coil olmasına rağmen hiçbir rahatsızlık duymadım. Gerçi artık yollar eskisi gibi değil.
Stock olarak yol tutuşu s2k'dan iyidir ama mesela evo X MR'dan kötü. Sonuçta MR direk brembolar, eibach ve semi slickle geliyor.
Servis fiyatları Corolla gibi yani öle abartı bi rakam görmedim ve 5 sene garanti uzatabiliyorsun. (800-900TL gibi bi rakama)
Burda ne yazarsam veya yazılırsa yazılsın artık arabalar keyif için alınıyor keyif alacağın araç hangisiyse onu al. Otomatik test aracı ile gt86'yı test et gidişi konusunda ise manuel ile kıyaslama otomatik olanlar 200'den sonra bitiyormuş (otomatik sahibi biri aramıştı ne yapabilirim diye)
Ama kıyaslama konusunda çok yanlış yapıyorsun sonuçta 328 ile gt86 hız konusunda kıyaslanabilir yoksa genişlik, konfor vs. kıyas yapamazsın.
çıkan parçaları için şu sayfaya ve fiyatlara göz atabilirsin :
BRZ/FR-S/GT-86 Complete Parts List
Merhaba öncelikle işiniz çok zor şu yüzden; şuan kullandığınız arac burada yazdığınız araçlardan daha çok sportif ve performanslı doğal olarak bir güc kaybı yaşayacaksınız ne kadarda benim için fark etmez desek de araç değişiminden sonra evo yu arıcaksınız. iki aracında test sürüşlerine katıldım
Gt86 otomatik kullandım gerçekten vasat heleki evo dan sonra katliyam diyebilirim,manuel olanlanı nı kullanmadım o yüzden onun için yorum yapamayacağım.
Bmw 3.28i için diyebileceğim sunlar 2.0 beni ilk duyduğumda üzdü fakat araç twin olduğundan dolayi bunu size fazla hissettirmiyor.
bmw de şöyle bir sorun var araç gt86 a göre en boşu bile daha pahalı ve paket eklemek istediğinizde ortaya ciddi derecede bir para çıkıyor en basit örneği (m direksiyon 2.000€ civarinda. )
Öncelikle iki aracida test etmenizi öneriyorum olmazsa alternatif araçlar aramalısınız :) Şimdiden hayırlı olsun.
Vallahi sizin aracı çok merak ediyorum ben dbn si mevcut mu acaba benim okuldan arkadaşlariminda stock 3.28i ve stock golf r ı var (16 sec yapan golf r) kafa kafaya gidiyor iki araçta.bence sizin dediğiniz gibi fazla bir fark olmaz.328 yazılım yapmadan sansı olabilir,yazılım olursa otoparkta 328 yikandıktan sonra gelebilir gt86 :)
Gt86 bana göre özel bir araç, f30 dan daha mantıklı olacaktır
http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?p=620325
Arkadaş gt86 yok olur puf olur falan yazdığı için biraz abartı gibi algılanmış olabilir sonuçta 245hp'lik bi araçtan bahsediyoruz tek dezavantajı ağırlığı olabilir fakat tork avantajı ile bir adım öne geçer. Arkadaş biraz öldürünce bende mübağla yapmışım ;) :D
Tabi şöyle aptalca bişeyide unutmamak lazım gt86'ya da aşırı besleme yapınca; gt86'yı önce yıkatır pasta cila yaptırırsın ardından servis bakımını yaptırırsın 328 ulaşmış olur.
m paket 328 tercih edilesi ama arada neredeyse 50k tl fiyat farkı var. Eğer bütce 150bin TL gibiyse ben olsam gt86 alır yanına da bir dizel alıp binerdim