Bulduğum araç 2011 kırmızı amg paket yeni direksiyon falan.E46 3.30 cabriodan yana gönlüm fakat herkes yok eski araç alınmaz yok cabrio araç sorun çıkarır falan diyor :)
Printable View
Bulduğum araç 2011 kırmızı amg paket yeni direksiyon falan.E46 3.30 cabriodan yana gönlüm fakat herkes yok eski araç alınmaz yok cabrio araç sorun çıkarır falan diyor :)
Kardeşim yanlış anlama, sanırım finans kaynağı baban. Aracı kullandığın vakit giderlerini baban karşılayacak ise canın gönlün hangisini istiyorsa onu al ve bin.
İmzaya takılma ben bu mesleği otomobil sevdamdan dolayı seçtim.
Bu konuyu açan arkadaştan benden araba alacak değil,
Fakat 2011 modelse 1.8 değilse kesinlikle alma, 2012 1.6 7 vites yada 2011 1.8 7 vites olmasına dikkat et.
200'den sonra motor nasıl pedala cevap veriyormuş merak ettim açıklar mısınız ?
3.20d satılacak araç değil...
İmza ex-3.20d sahibi:)
alıcaksan c200 kompressör al bmw le arasında sadece yakıt farkı olur. Yıldızın yerini hiç birşey tutmaz :)
C'nin dış tasarımı güzel. fakat içinde kullanılan malzeme kalitesi de bir o kadar rezalet. kesinlikle e90 satılıp da C serisi alınmaz. E alabiliyorsan olabilir fakat gidip de C serisi alırsan hüsrana uğrayabilirsin. özellikle de bmwye alıştıktan sonra.
yaş 19 , mercedesin asr tam kapanmıyor pişman olursun bir de denk modeller arasında istisnalar dışında hangi mercedes bmw den hızlı olmuş :)
merconun ki kapanıyor ama çok meşakkatli ve kapartırsanız bütün yardımcı sistemler gidiyor .(kasa vs farkı varmıdır bilemeyeceğim ama ilk çıkan c180 amglerde böyle durum youtubeda kapatmayı gösteren videolar var hatta)
pişman olursun yakıt performans açısından.
7g tronic yeni nesil cgi motorlu bir C alacaksan kesinlikle tavsiye ederim yakiti klima acik sehir ici 8 litre civari sakin kullanimda.
Performans olaraksa brabus yazilimla 380nm tork 200-220hp arasi bir guc veriyor, youtube da brabus remap diye aratirsaniz videolari mevcut.
4 ay once sifir c coupe amg aldim frenleri yol tutusu ve buna oranla konforu gercekten oldukca basarili. Size tavsiyem 4 kapi yerine c coupe almaniz veya 1 sene daha beklemeniz cunku ***** 2014'de 4 kapi c gelecek, ancak 2016 gibi coupe modelin yeni kasasi gelecek.
https://www.youtube.com/watch?v=2hbPult-lnA
Standart bir C 180
Şöyle biriey söyleyeyim 74 model Mercedes e dahi herkes dönüp bakar çünkü ilk günkü diriliğini korur.
Ama bana 90 model Bmw gösterin ilk günkü diriliğini koruyan.