polo gti ın 0 100 ü 9 sanıye flnda bızmı bılmıoruz :)
Printable View
polo gti ın 0 100 ü 9 sanıye flnda bızmı bılmıoruz :)
passat turbo büyütmeden gti ile yürüyemez zaten turbo cooler ve yeni yazılım ile stock gti kolayca geçilebilir tabi orası ayrı.
Polo gti ve chipli passat bi degisik olmus :)
Yav benim gecme gibi bir dusuncem yok denemek istedigim araclar hem benden yeni kondisyonlu teknolojik araclar hemde guclu.amacim sadece nekadar tutunabildigimi görmek.yoksa rahatlikla gecmek icin bir suru araba var.ben gecmek degil gecilmek istiyorum ama nekadar boy yiyorum onuda gormek:))
Konuyu takipteyim. 200hp civarı dizel veya benzinli araçlarla bende denemek isterim.
yarın gece musaitim. ( cuma gecesi)
210 hp dizel var kadir abi geleyim çıkarız :)
Sen biliyorsun nasıl gittiğini :D
Sen gel deneriz inşallah kardesim 35 bg nekadar boy koyuyor gormus oluruz:)
Aksama ***** yerde 63owen63 ile bulusacagiz,karsi taraf adina konusamamda benimle denemek isteyen 320d,160tsi gelmek isterse buyursun gelsin tanisalim
kadir arabama zaman ayırabılsem duz boruyu takıp bagajdakı tesısatı soksem bende gelıcem senle denemeye ama bugun deil ne yazıkkı.ama bi gün .....
Masallah kanka hayirli olsun
Yakın olsak denerdik,gerçi iki araç arasında 200 kg ağırlık farkı var ama sana fikir verecek kadar güzel deneme olurdu.
xx
Saol sametim.
Ridvan omer dedi bileniyomussun:)
Bizim buraya gelirsen arabayla haber edersin sabiha gokcen yolunda denerik orasi musayit oluyor genelde
11 gibi oralarda olacagiz 12 den sonra denemeye cikicaz tam berde bulusucaz belli degil buraya yazarim.
Gurmet garajdayiz aliergun
arkas denemeler ne oldu sonuclari paylaşır misinz
http://www.techturkey.com/forum/vide...iza-cupra.html
denemeler burada gti direk uzuyor benimle denerken
http://www.techturkey.com/forum/vide...cord-roll.html
bu arada dün yapılan denemeden sonra inatla hala 3.20d ile özellikle denemek istiyorum.yokmudur kimse:) bunun yanında tsi grubu gti hariç yine denemek isterim
İlk mesajada ekledim
150-180bg arasi kilosu 1400 kg altinda olmayan araclarla denemek isterim.
Gecen jetta ile denedik ***** bana agirdi zaten sadece oylesine bastik. Yakin guc yakin agirliktaki araclarla farki gormek istiyorum
Kocaelide bulusalım bana 100 km :)
Abi seninle konustuk zaten musayit olunca haberlesip deneriz seninle sonuc belli zaten:) oyuzden kendime gore disime gore bakiyorum:)
günceldir 150-180bg arasi kilosu 1300 kg altinda olmayan araclarla denemek isterim. canımda sıkıldı akşam akşam
oraya geçmem herhalde bro burda havalimanı yolu daha müsayit