Ayakkabıları güzelmiş..
Printable View
Konuşcakları dile bi kasa limon dökeyim be :D
550d 100-200 11sn civari, stock polo 18-20sn civari. Girtlak olsada bence zor:(
wv polo rocco fark etmez isterse stage 2 değil 2222 olsun 550 dediğniz araba 200 den sonra doğuş otonun Türkiyeye polo gti ve rocco yu ithal ettiği tır sayısının toplam uzunluğu kadar fark koyar ortaya buda malesef böyle bir gerçek
yanlışlıkla GTI yazdınız sanırım. Polo WRC filan yazacaktınız, yada Yüklü Golf GTI yazcaktınız karıştı sanırsam :D
5.35d'yi geçemez Polo GTI. kaldı ki 5.50d :D
5.30d ile 220ye kadar 2 boy önde gider iyi ihtimalle.
Yazılımlı olanından bahsediyorum. Stock olanlar 5.20, 5.25 le filan denesin
Cooper geçmeye benzemezzzzzzz
İftara daha çok var zaman geçirmek lazım. gti 60 da basmayı sever. Sökük gti iyi işler çıkartabilir. :D Sallayın fabrika verilerini :D
BMW M550d Autobahn - YouTube
BMW M550d xDrive 0-250 km/h Test Drive New M5 Style 740 Nm Diesel sport auto - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=9wzXiEFXCkU
60-180 arası özellikle dikkatimi çekti :D daha gergin gti'da daha gergin bir yazılım olup sökük olsa üfffffffffff :hahaha: :D
M550 D de yazılım yok ve direkt standart ise dbs gti ile 60-220 denenmesini istiyoruz
Bmw cami acar tek kolu disari atar seside harmanlar cistak cistak gider
Bkz.ruya tabirleri kitabi sayfa 16
bmw ve polo mu ? haha güldürmeyin Allah aşkına.
Limon kasasıyla bmwyi kıyaslamak gibi birşey bu. (Matbaa'm var ayık olun)
http://l1308.hizliresim.com/1d/1/qzs47.jpg
Benim arabaytı limon suyuyla yıkarsak forumca, ben denerim arkadaş 550ile :D
bu GTİ dediğiniz VTİ gibi bişey mi ? eğer öyleyse harman kardonlu 550 M harcanır aga....;)
bu söylediginiz plakalı polo bizim yanımıza yaklasamaz bunu bilin öncelikle :) evli barklı adamı dayak yedirtceksiniz buda bize yakısmaz.
550d deler geçer,deneme biraz mantıksız olmamış mi ? :D
yok ben milletin arkasından konuşuyormuşum yok şöyle yok böyle ben kimsenin arkasından konuştuğum yok konuşmayıpta konuştu diyenin a.... a.. s............m milleti üstüme sallamaya caşıyorlar bunu yapanında a....... k......... o .........