sızde bindiniz heralde
Printable View
sızde bindiniz heralde
konuyu ozetleyıp kendı adıma kapatıcam.
1.4 is denilen araç 200 e çok kolay çıkamaz.
dolayısıyla 60-200 denemek sacmalıktır.bunu kullandıysan bılırsın.
1.4 is(fhe ve lpg takılmamış) i 60-150 civarı yanyana bi tsi la koşturursan bnm düşüncem tsi dan çok geri kalmayacağı yönünde.
emmeli gömmeli 1.4 is te jettayı geçebilir.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
burdan izleyebilirsin 1.2tsi
ben kimin gecip gecmeyecegı hakkkında hiç bişey iddia etmedim o yüzden söyledikleriniz beni ilgilendirmiyo iyi sabahlar
teşekkürler abi
Turbo+süpercharger sahip bir araç
Eski atmosferik bir motorla ancak yürüyebiliyor.
Sahipleride buna seviniyor ya neremle gülsem acaba.
abi tsı 122 ler de sadece turbo var 140-150-160-170-180 likler komp+turbo :)
bu arada bu 122 likleri çok abartmışsınız bence ahım şahım bi gidişi yok özellikle yüksek hızlarda nefesi çabuk kesiliyo :)
bende bir kaç fd kasayla denedim henüz hiç geçilmedim stock olanıylada denedik inceden modifiyelisiylede 3 4 araç denedim hepside formlu araçlardı plotaj hatası olacağınıda sanmıyorum tahminimce 3.vites sonlarında fd alır başını gider nede olsa hondacıyız :D
Demekki 1.4 is ler iesten hızlı dagılın beyler..
1,2,3 çok yakın gidiyo diye biliyorum ies le is .. 1,2,3 kısa hb is lerin..
Arkadaşlar özellikle hondacılar, objektif olun biraz ben jetta kullanıcısıyım benim arabam şöyle gidiyor böyle gidiyor diye daha 1 tane yorum atmadım konuyu açtım yorumları takip ediyorum,
@Jeandan-R filtreli headerslı düz borulu vafcli emmeli 1.4is le 1.4tsi golf geçtim diyosun, arkadaşım ben neyle neyi kıyaslamışım bi okusana ? orjinal fd kasa civicle orjinal 1.4 TSI JETTA DSG 7 İLERİ, ben senin dediklerini arabama yapıyım bide revo yazılım atıyım ayar yapıyım bak bakalım noluyor ?
@fatih 122liklerde supercharger yok önce biraz bilgi sahibi ol ondan sonra yorum yap bence kimsenin kimseyi geçtiği yok ayrıca kimseninde kimseyi geçiyorum diye sevindiğide yok varsa öyle bir yorumu alıntıla.
fd6 ile leon 1.4 tsi denendi 150 160 a kadar. Hiçte öyle kafa burun gidilmedi 1.4 tsi 1 2 boy öndeydi. Yüklü 1.4 is le 1.4 tsi deneyip neyin tatmini yaşanıyor ben onu anlayamadım. Aynı masraf tsi a yapıldığında tır girer araya.
karşılaştırması yapılan 2 araçta piyasada zibil gibi, bir allahın kulu çıkıp denese video koysa da izlesek. Olmadı gidip bir FD6 bir Jetta alıp geleyim durun bekleyin :D :D
jetta alır gibi geliyor , dsg de büyük avantaj :)
edit: çift post
o yazılanlar jetta ile fd ye deıl guzel kardesım okusan anlıcaksın bazı arkadaslar konuyu baska yerlere cekmısler.
bnde 1.4 is inde kendıne gore gayet guzel bı gıdısı var dedım hatta yapılısıda bu sekılde gıdıyor dıe ornek gosterdık.
tsi- fd yi geçer bnmde fikrim bu yönde.
okadar emin olma bence. biri turbo motor biri atmosferik motor. madem adil olucaz. 1.4 is e stock motora turbo takıp deneyelim.
Soktumunun turbosu var mı bu araçta var.
Bide üstüne Dsgnin avantajını ekliyorsun ondan sonra oturun sevinin atmosferik+manuel Civici geçtik diye.
Neyi savunuyon ki ben videoyu paylaştım izle gör.
Civic turbolu Golfün içinden geçiyo mu geçiyo daha niye konusuyonuz?
Gel birde Civice turbo takalım bakalım ne olacak?
Youtubedan izle istersen turbolu civic neler yapıyor?
Atmosferik Civic karşısına çıkar o zaman 102lik atmosferik Jettayı varsa adaletiniz.