yazlım , kat iptali varsa m5 ( motorun saglıklı olması sartıyla ) . m3 zır stok manuel olmalı 200 kmh desen m3 derdım 230 dıyınce m5 agır basıyo.
Printable View
yazlım , kat iptali varsa m5 ( motorun saglıklı olması sartıyla ) . m3 zır stok manuel olmalı 200 kmh desen m3 derdım 230 dıyınce m5 agır basıyo.
M5 dedim ama M3 geçer. Hem doktoru mutlu edelim hemde E39 gönüllerin şampiyonu. Hanım he dese gidip yarın en turşu olanını alırım.
Bu denemeden galip cikan olmaz m3 un pilotaji iyi oldugu surece ;) yoksa m5 erken
Basarsa hep onde olur ama kopma acma etme olmaz ikisindede v8 400 hp motor var kilolarda yakin sonucun bu olcagibi dusunuyorum selcukcum denemeye benide cagirin bi m3 te bizde var e36 on elemeyi yapmis oluruz hem :) sonra mami power
Diceyhelfayırs kardeşim ne bakıyosun aşşadan ? M5 geçer dimi :D:D:D
Ben m3 gecer diyorum ozaman doktorcum :D
Senin her postunda m3 ayırmaya devam ediyor k iki s :D
stock m3, stock m5 e göre kasa hafifligi ve teknoloji farkı ile önde olan bir araçtır.
yazılım filtre egzos ile herzaman cigerli olan bi v8 daha da hızlanır ama hafiflik ve teknolojik olarak daha üstün olan m3 180 km üzerinde çok iyi bir ivmelenmeye sahip. uzunda olaylar çok degişir. söz konusu 60-230 oldugundan m3 diyorum...
Hataliysam sikiyosa ara yazdirdim motorun arkasina bilgin olsun :D
Aksama eray abi stock bi e92 ayarladi selim abide sagolsun bizi kirmadi deneyip gorucez bakalim?
Doktor kusura bakma m3 dedim :)
Bu arada m5 ile m3 arasinda 246 kg fark var m5 baya agir yani m3 e gore ama ben yine m5 diyorum:)
Selime söyle söksün la arabayı. Ama o kıyamaz şimdi.
Abi bi idda yok zaten selim abi m3 gecer diyo kilo farki cok var diyo hakli ama ben m5 e guveniyorum maksat araclari gormek bakalim benim savundugum nokta baska m5 leri bilmem ama selim abinin m5 yazilim filtre egsozla standrt stock oglu stock m3 u gecer he gecer dedigim belki yarim boy belki bi kafa ama gecer bakalim ins yanilmam:)
selimle konuşuorum 5 dakikadır. Ben olsam bende M3 e oy verirdim dio :D
Tollien atalım sökelim dedim yok yok dio :D
Doktoru sevindirmemiz lazım olm:D Adam yemek kazanacak karnı doyacak. Koray belki bize de ısmarlar la.