Boğma var mı boğma :D:D:D
Printable View
Yazılım esasında harbiden değiştirir yazılımı barbarosun yaptığını düşünürsek. Yazılımı yapmış dynoda 253 hp vermiş. Selim az değil mi usta demiş yooo ne bekliodun ki demiş. Adam arabanın kaç hp olduğunu bilmiyor daha. Özgün mıncıklarsa çok ileri bile gidebilir. Barbaros avansı fazla açtıysa araba kendi gücüne göre korumada bile gidiyor olabilir vuruntudan dolayı. Küçük hacimli N/A motorlarda yazılım çok fazla bişey farketmesede büyük hacimlilerde çok farkedebiliyor. 350Z Nismo yazılımla ve 100 oktanla çok değişiyor. kıçı kırık Midillide en dandik benzincide bile 100 oktan satılıyor ne diim arkadaş.
sultanoğlu gelsinde mangal yakalım bahçesinde en ucuz ve keyiflisi bu olur :D
Araba Doktordan Doktordantemiz.com Bir Otomobil ilanı klasiği 2. ikinci el oto otomobil ilanı doktor temiz oto
Senki koskoca başhekim... vay be :D
Hadi yırttın amk mevzuyu Sultanoğlunda mangalada bağladın 500 cepte kaldı :D
daaa sultanoğlunun haberi yok :D neyse ona gerekte yok zaten baba ağırlar bizi :D
Hacı sana diorum pescatore 10 numara olur. Ben patlayana kadar yiyorum. 4 kişi 1 şişe beyaz şarap bi büyük içiyoruz. Adam başı 60 lık oluyoz. Her ay 2 defa giderim neredeyse. 2 senedir. Her seferinde hesap isterken aklımdan geçiriorum bu sefer geçirmasyon olacak diye. Yok abi. En deli verdiğim hesap kişi başı 70dir. Bir dil şiş yapıyor. Patladım öldüm bitiyorum çok yedim diyen adam tadına baksın tabağı silip süpürmezse bende kel değilim. uskumrudan bazı dolması- levrek sarma inanılmaz. Kalamar öyle bi tabakta 3-4 parça gelmiyor. Dolu dolu geliyor. Taratoru muhteşem. Tek başına mısır ekmeğini yer kalkarsın yanına zeytinyağı istersin rakı istersin kalkarsın. O kadar iyidir. Bütün tech e ısmarlarsın orada.
Muratla Tahir abiye benden selam söyle. Sen öğlen gidersin oraya. Fiyatı kime söylesem inandırıcı gelmio zaten. Diolar ki aç kalkıosundur haberin yoktur. Ulan 5. yıl diye hanım illa lacivert dedi. İyi dedik yer ayırttık gittik. Yeminle 400 ödeyip aç kalktım.
ehuljkndkajhsömasjdh :D
Balık yemek isteyen arkadaşları Beşiktaş'ta güzel bi yere götürebilirim. Özellikle Beşiktaşlı olanlar beğenecektir. :D
M5 yolda geçilmiş olabilir ama gönlümüzde hala önde :D
hehehehehe o kafayla gelse bişey yapabilecek sanki. Heheh bilmioki gazın verdiği kafayı arjantin de arıo.
m3 sasirtmadi:D yakin olur demistik zaten
kaca kadar basildi peki yaklasma uzaklasma nasil oldu
M5 sokulmesi şart.en büyük dezavantajı ağırlığı...
evet dun aksamki deneme konusu
E39 M5 E92 M3 (dkg) corvette c6 speclerini bilmiyorum (650hp civari 7.0 litre makina gelmis amerikadan€ ve ROL 106 GTi
BMW E92 ///M3 ''DKG'' vs BMW E39 ///M5 ''guest star corvette c6 modded'' - YouTube
M5 sıkıntı var galiba hiç tutunmuyor m3 e maşallah rol 106 ya
m5 ci olarak şunu diyim rol 106 ile gittigi gibi gitmiyor bu m5
eger m5 aynı gidiyorsa m3te bişeyler vardır ama zaten olmasınada gerek yk makina dkg miş :(
m5 e bişeyler olmuş özgüne gösterin bi okutun üfletin tek vites tutunuyor m5
M5 rolle denediği gibi gitmiyor ...rol ve m5 videolarına bakarsanız daha rahat anlaşılır