Merhaba arkadaşlar,
60-200 arası basılsa sonuç ne olur sizce?Veya daha önce deneyen oldu mu?Yolda bir tane denk geldi maşAllah ı vardı ama yol pek müsait değildi![]()
Merhaba arkadaşlar,
60-200 arası basılsa sonuç ne olur sizce?Veya daha önce deneyen oldu mu?Yolda bir tane denk geldi maşAllah ı vardı ama yol pek müsait değildi![]()
200ü bilmiyorum da forumda biri yazmıştı polo gti ile e350yi ( 4matic mi bilmiyorum ) rahat bi şekilde geçtiğini. Ve muhtemelen de konu karşılaştırmalara taşınır
TB4BSA
bende dün 458 ile denk geldim baya eğlenceliydi![]()
stock gti ile kafa burun uzunda gider 350 ama bızıklanmış gti tedirgin eder![]()
"Wagen"thusiast
4matic evet
Ben yazmistim daha once
Yuksek suratlere kadar (220 civari) e350 gecemiyor gti da one cikamiyor pek benle 15-20 dakika ugrasmisti biri genellikle yediremiyorlar ters haraket yapabiliyorlar dikkat etmek gerekli
dusuk suratten belli bir yuksek surate kadar gti cok guzel kovaliyor ama direkt yuksek suratte gti ile yakalanmayin delikli naneye cevirirler
Not: stock gti.
İmkansız...
c70im ile bizzan denedim... Gerçi benim araçta 4 kişi vardı ama 60ta değil, 120lerden sonra başlamıştık sanırım... Aracımda komple egzoz ve downpipe vardı... Tahminen 250-260hp arasıdır... 245 falanda kadranım ve aynı mesafede kaldık ne ben yaklaşabildim ne o uzaklaşabildi... Boş olsam sanırım geçerdim zira 260ı dayıyordum... Gerçi o araç 250de sınırlıyor bildiğim kadarıyla...
JCW alan bir c70ten bahsediyorum... Çok zor...
Ama oynanmış küçük ve hafif arabalardan her zaman çekinirim... GTI Polo ile Mazda3 turbom varken oynamıştım uzun boşluklar bulamadığımız için kafa kafaya gibi bir his vermişti...
Mercedes sanırım 265hp ve 700 civarı torka sahip...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
4matic olmayanı sanırım direk üzer poloyu.. 0-100 ü 6.2 sn imiş..
trafikte yapılan kapışmayı baz almamak lazım fazla, adam belkide yarım gaz gidiyordur aracı polo görüp. direk roll yapılsa 2 side sport modda ben gti ın kafa burun gidebileceğini hiç sanmıyorum.
6 silindir 3.0cc 230 hp ve 500 den fazla torktan bahsediyoruz. tabi kilosuda 2 tona yakındır. ayıra ayıra gitmesede gti ı geçeceği aşikar.
Ben sakarya dönüşü otobanda denedim.. en az 10km basmışızdır... O yüzden zor diyorum... bu arada sanırım 265 hp ve 700 tork olmalı...
265hp 620 torkmuş...
0-100 6,2ymiş CDI 350de...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Ben standart S3 8P ile Afyon dönüşü e350 ile oynadım. Oynadım derken yanından çok çok rahat olmasada 170-180 gibi yavaş yavaş geçiyordum, 200 üstü rahat uzuyordum. BUrdan yola çıkarak söylüyorum, standart bir Polo için çok kolay lokma olmaz.
Ali Can Calis
Aracımda yazılım ve emme olmadan f/e/h haldeyken CLS 350 CDI 180-200 km/h civarında yavaş yavaş da olsa ayırmaya başlıyordu. Hiç fena gitmiyor alet, çok ciddi tork var.
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Ben yasadigim sadece 1 olaydan bahsettim baz alip almamakta serbestsiniz tabikide
Yalniz sadece biri idi sonralari bi kac kez daha farkli durumlarda ayni sonuclar cikiyor
Buna benzer f10 530d ile tamamen ayni durum olmustu muhtemelen yazmisimdir daha once
Daha oncede yazdigim gibi 200 lu hizlarda canavara donusuyorlar
Ama daha dusuk suratte 2 tonla yurumek nispeten zor oluor
Neyse deneyin izleyelim bayiliyorum boyle farkli klasmandaki araclarin cekismesine bu sebeple yolda dort kose oluyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)