tamamen duygusal olarak RC'ye oy verdim :D
atmosferikde tork varmış dediğim nadir araçlardan biri kendisi :D
Printable View
tamamen duygusal olarak RC'ye oy verdim :D
atmosferikde tork varmış dediğim nadir araçlardan biri kendisi :D
Guzel zevkli deneme olucagi kesin yanliz deneme hizi ne olucak max ? 60-200 se eger rc nin onde olacagini veya en kotu ihtimal kafa burun olcgni dsunyrm. Ama 200 ustu rs avantjli olucktr sonlara dgru.
Hee birde Cam car olabilirmiyimm :)
ıstabudakı mavı rc plakası aklıma gelmedıonun speclerı ıle benzer sanırım. emme polısh cok onemlı. onun gıbı yuruyorsa kı vıdeoları ortadaydı o aracın cıdden keyıflı olabılır sasırtabılır anketı:)
2-3 rs 170 220 arası rc dıorum ben..
Bende ibonun geçececeğini düşünüyorum. Kazasız belasız.
umarım kazasız belasız bi deneme olur oyum rcye tamamen marka sevdalısı olduğum için kimin gececegi hakkında en ufak fikrim yok :D
sokme takma konusunda bizim acimizdan sorun yok ama 3. kisiler kendilerine bi misyon yuklendiler anlamadigim bi sekilde.
rc nin sahibi benim aracimin durumunu kabul ediyor
bende rc nin istedigi kadar sokebilecegini bi itirazimin olmadigini soyluyorum.
konu uzamasin.
tabi buyrun gelin ne demek :)
ha soyle ya herkes rs diyince isin zevki kaciyo :D
ibo her dewirde basarım demişti ancak son hız konuşmadık deneme günü konuşulur anlaşılır sanrm alt limit 60 civarlarında üst limitte 200 civarlarında olur
hangi araçla cam car olacağına bağlı :D şaka şaka olursun tabi doctor ;)
ev rc den bahsediuosun sanrm onda üst kapakta subaplarda we headers da polish wardı ancak onda da kısa yoktu bakalım hayırlısı :)
doktor ile fikirleriniz farklı tam tersi olmuş herkesin yorumu tabi :D
:icon_tup:
baslangic hizi farketmez. 60 civari basilir ama 200 erken olur.
230-235 de bitiyor benim 5. oraya kadar basariz
halk arabası tıc rs +1 :D
RC'Yİ Hiç bilmiyorum ama TIC rsi biliyorum ve tic rs alırım diyorum
3. 5. 35. kisi olmuyacaksa ne isiniz var bu forumda rs ci arkadas ben sadece mantikli adaletli esit oranda deneme olmasi icin ve daha once bu rc ler bizde oldugu icin yorum yaptim tabiki arac sahipleri kendi bilir bize ne istersen 4 tekerle yuru ama iste herkes bilincli yaklasmiyor bu forumdaki takismalarda bu yuzden arac sahibi disindakilerin atarindan oluyor.. bana kalirsa gectim diyebilmen icin rc nim agirliginda esit olmak zorundasin bu benm fikrim gidip istanbul park pinarbasi korfez yarisi degil ki araci bosaltasin.. Hayirli kazasiz denemeler ne diyim yanlis anliyorsunuz tecrubesizliginiz belkide
Tıc Rs akarrrRrRrRrR
yol durumu tabiki onemli. denemede belli olur kacta birakacagimiz simdi ne desek bos.
yol musaitken tam ben gecerken yada tam sen gecerken birden gaz kesme olmadigi surece sorun olmaz :)
tabi herkesin yorum yapmaya hakki var ama tarafli yorum yapiliyor.
benim aracim 1 senedir bu sekilde.
rc de soksun diyorum daha ne diyim.
ben diyomuyum rc nin timing orjinale cevrilsin diye. isinize geldigi gibi okuyup yazmayin.
diger konuda rs ler sana hafif kalir diyosun simdi fikrin degismis gibi.
biri 165 hp biri 180 hp stock halde.
rs kisadan dolayi yuruyo dediler rc de 4.5 kisa var
simdide kilodan yuruyo olayi cikti.
kisaca rs rc den iyi yuruyo deyin olsun bitsin :)
oyum rs den yana
bende rs varken bende denemiştim Rc ile geçmiştim , tabi bunların specleri biraz farklı sanırım ama yinede rs önde olur. Kazasız belasız iyi bi deneme olur inş .
Dostum ben yine diyorum bu rc kisasiz polishsiz egzantrkli rs le kafaya gittigini bildigim icin cvk rs hatta o yuzden simdiki haliyle rslere buyuk kalir dedim ha ama diyom ki ayni setuplardaki rs le isin zor diyom anlamak istemiyon sanirim iyi okuyup anlamak lazim sana veya aracina dedigim yok sadece bi daha son kez soyluyorum sahsina eger dengeli esit deneme olmasini istiyorsan kilo jant ve setuplar esit olacak yoksa anlami olmaz rs onde olur diyom dostum bir de yazmayi unuttum rc lerde stock 180 veren varmi hic duymadim ama rs te 170 veren duydum
aynen acmayın ozaman konu
ben rc nın yerınde olsam kg esıtlerım tekrar soyluyorum KG ESİTLEME bu nedir bu isten anlamayan arkadaslar okuyun ogrenın ya iki aracin fabrıkadan cıktıgında kı kg neyse o kg donmesı yada ıkı aracın esıt kg larda olması bu deneme de mantıklı olan ıkı aracın fabrıka degerlerınde ki kilolara donmesi yoksa rs i olan gitsin 5 kisi ile dölü e46 m3 le denesin gecer ama adil degil bu durum anlasılmıstır umarım sımdı kg esitleme ne demek...
Benim bildiğim İbo bi şekilde geçer :)
yasin bence RC'ye kilo eşitlicem diye aracını sökmez :)
en fazla koltuk söker :) geri kalan vidasına dahi dokunmaz titiz adam ordan biliyorum :D
şu durumda iki araç sahibi de konuşup anlaştı, şu an eldeki mevcut durumda iki kişi içinde bir sıkıntı yok
Tıc rs açısından baktığımda İbo abi hafifletme konusunda üstün körü tutum sergilemedi, koltuklarından jantlarına kadar birçok seçeneği tek tek değerlendirdi ölçtü biçti. kilolalar eşitlensin öyle çıkılsın demek onca emeği, maddi manevi şeyleri gözardı etmek olur.
dediğim gibi araç sahiplerince hiçbir sıkıntı yok şu an için. ters bir durum olsa inatlaşma olsaydı da sonuçta bu bir yarış savaş gibi, savaşta da her yol mübahtır :D inada bindiren adam gerekirse içine don giymeden gelir kimsede birşey diyemez
Rs lerin alüminyum kaputu var hafifletme sayılır bu ; bence İbo sembol kaputu ile gelsin.
Hafifletme ciddi ve maliyetli bir modifiyedir ve İbo bunuda gayet profesyonel yaptı. Bir spec eşitlenecekse hepsi eşitlensin taaki kimse bir birini geçemiyene kadar.
Bir araç hazırlıyorsan motoruna da para harcar geliştirirsin karoserine de. Yeri gelir karbon bir kaputa 5000 dolar verir hızlanırsın yeri gelir 1000 dolara egzantrik alır hızlanırsın. Modifiye bir bütündür onu eşitle bunu eşitle olmaz.
Şimdiden iki aracada sorunsuz bir deneme diliyorum. Umarım zevkli bir deneme olur. Sonuç ne olursa olsun şimdiden iyi eğlenceler.
Şahsi görüşüm ise Tıc Rs önde olur.
kesinlikle ibo zaten öyle bi denemede yanında geliriz diye düşünüyorum
ne dert olmuş bu iş millete ya araç sahipleri sorun etmemiş zevkıne stres atmaya denıcez demiş millet hala neyin peşinde...
iki araçta dener zevkını alır geçilen geçenı tebrik eder çay çorba muhabbet yapılır...
daha uzamasın bence bu sökük takık muhabbetleri.
şimdiden maşallah araçlara sorunsuz sıkıntısız deneme olur sağ salim herkes memleketıne döner inş.
Bi huzur ver ya. alan razı veren razı.sendenmı ogrenecez bız araba denemeyı kılo esıtlemeyı. adam zaten on koltukları sökecek,teneke jant takacak daha neyın kılosundan habsedıyosun. tıc rs le az rc yı deniyoruz top gear da rc rs testi yapmıyoruz. ıkı farklı araç ıkı farklı setup.ıkı araçta en hızlı gıdecek sekılde yapılmış. nıye bırınden bırı yavaşlatılsın. 4 kışı m3 le rs basarsa açıklama yapılır m3 4 kışı dıye herkes ona gore degerlendırır.
hacı araba denemeye gıdıyoruz . ne gıdıyoruz görmüş olacaz. el tokadı mısalı belkı cok ıyı gıtmıyo RS bız kendımızı kandırıyoruz ooo rs cok ıyı gıdıyo dıye. gıdıp gorecez ne kadar gıdıyoruz.
gerçekten geçilmemek için gitsem durumlar farklı olurdu zaten speclerı bıle yazmazdım buraya :D
en fazla koltukları sökecek zaten başka ne sökecek.
Rs ın ne kadar sökük olduğunu dusunuyosun. on kapı ıclerı yok bende ekstradan.
görende gogus flan hep sökük sanacak.
ne kadar anlatsak bos anlamak ıstemeyen anlamıyor.
sankı ben Rc denemesı ıcın ozel olarak hafıfletme yapacakmışım gıbı oldu.
ng 106 - reg 106 - sus2000 - Gs 206 Vs. bır suru araç var ıcı sokulu sımdıye kadar full takılı arabalarla denedıler kımse çıkıp demedı kılo esıtleyın dıye.
once konya sonra bolu yaparız abı o zaman :)
bence rs en az 3-4 boy atar.
ibooo onu bunu geçtim her mesajını gördüğümde nickine tıklayıp profilinden konulara girip alttaki videoyu izliyorum. sesi çok fena yaa :)
TIC Rs kesici - YouTube
kilo esitleyin sonucu net gorelım suan ıcın rs gecer gecılmesı mantıksız bence ama sartlar esıtlenırse daha eglencelı olur oyle yaglı ballıda konusma birader ;)
Tic rs gececektir ters bi durum olmadigi surece..
Konuyu basindan okumadim ama kilo esitleme diye bir sart kosuluyosa bu 206 dan sokulerek yapilmalidir yoksa vay vlio koltugu taksin vay bilmem ne yapsin olmaz oyle bi durum varsada sokuk rs e degil koltuklari takili rs lere dikilecek..
Kilo esitleme mevzusu 206 nin sokulmesi disinda cok gereksiz anlamsiz ve sacma.
Her iki aracada basarilar
Rc gecerse ne olacak merak ediyorum :D