Gelirim büyük ihtimalle ;)
Printable View
Gelirim büyük ihtimalle ;)
full icraat bu siteyi sewiorumm zuahaa
perşembe araşırız hacı...
dodo_hamann senin arabada neler var hala solemedın çok gizli sanırım:D
Cosmic + Chip + komple egsoz var yanlış hatırlamıyosam ;)
Kırmızı veya beyaz bir RC nin yanında RS in hiç şansı yok,gidiş konusunu bilemiyorum siz deneyin yazın buraya.
yine yeni kurbanlar bulmuş ibo kendine:) bnm gibi kusturmeyin bari milleti de uzn soluklu olsun bu denemeler;)
ben de orda 173.5 hp flndım heralde;) denemıorm artık ben zevk icin yapıcam arabayı:p
senin hatrına ve ibonun birgun adam olacagına olan sonsuz inancım yuzunden kusemiorm:p
perş gusel bi deneme olur inş... kolay gelsin herkese...temmuzun ortalarında bir org var "resmi" sizleri orda da gormek isteriz...
bu tür şeyler yüzünden kalp kırmak kadar saçma birşey yok bence izo,araba nihayetinde elbet sorunda olacak geçildiğinde olacak geçtiğinde,senide orda görmek isterim,aranızdaki bu gereksiz buzlar erisin ;) Ankara'da zaten kaç kişi var şurda,gereksiz gruplaşmalara gerek yok.
aynen Doğuya katılıyorum...
küçük hesaplar içinde olmak yakışmıyor:) (bu İzoyaydı:D:D)
konu farklı ama uzatmaya gerek burda...araba rodajda benim şu an, inş bitince bir araya geliriz...bu arada 18-19 temmuzda kastamonu havaalanında draglar var, bir çeşit mahalli havasında, zamanınız varsa sizi de bekleriz, illaki kadir abi be videocu ibo gelicek zaten:)
Sen girecenmi Megane ile işalah
bir sorun olmazsa gireceğim, sınıfları açıklarım bir kaç gune...bu org zaten ankarada yapmayı planladıgımız bir org. un ilk ayagı olacak bakalım, sizin de desteğinizle tabi...
İzzetim Ahmet SAN'ım hep destek tam destek arkandayız;)
PM ler atıldı. perşembe akşamı gelmek isteyen olursa yer-zamanı pm atabilirim.
Bİr Calibra turbo ekle ;)
Belki bir 3.30 ve type-r da gelecek:)
hadi bakalım aksam canlı olacak gıbı.
-Clio Rs
-Type-r
-Mini Cooper S
-3.30
-Type-r
-207 RC
-207 GT
-Fiesta ST
-Astra GSI
-Astra Coupe Turbo
-Calibra Turbo
-Saxo Vts Turbo
-Şeker Leon 1.6:)
-Görkem Vectra
olası muhtemel kadro bu şimdilik. eksik olmazsa güzel olur
Dün akşam gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum:)
Vidoe çekenler bana yollasın vıdeoları,düzenleyip upload edeyim.
207RC mükemmel gidiyodu. Ağır olmasına rağmen kafa kafaya gittik diyebilirim.
tüm gelen arkadaşlara teşekkürler,eğlenceli bir akşamdı ;)
Eglenceli geceydi, güzel denemeler olmuş galiba benden sonra da. Tanıştığımıza da sevindim İbrahim, daha uygun bi zamanda gene olursa gelmek isterim:) Dün biraz erken kaçmam gerekti.
RS'e karşı bu kadar dayanabilceğimi ben bile beklemiodum, turbo saxo ve evo'nun sesleri de süperdi söylemeden duramıycam
Maşallah can çok iyi gitti Tork tanmı kaynaklandı bılmyorum ama kılo farkı olmasına ragmen cok ıyıdı.
206rc lerinde 207rc lerı gecebilecegını sanmıyorum.
egzoz-chıp vs. ile cok tehlıkelı seyler yapabılecek gıbı.
2şer kişiden 4 denem oldu, 1er kişi de 2.
İlk 2 deneme(2şer kişi) kafa kafaya gibiydi, dönüşteki 2 denemede(2şer kişi) ibo geçti, birindi 2-3 boy oldu. Tek kişi olanlarda gene kafa kafaya gibi geldi bana:) Video çekti yanımdaki arkadaş bikaçında ama ben bile seyredemedim daha. Ordan daha iyi görülür:) İbrahim'de de vardır belki video.
Benim beklediğimden güzel geçti dediğim gibi, ben bu gazla bi de dyno ya çıkıyım bari:)
videoları yuklerız aksama kadar.
benim Cai nin borusu cok ısınıyo stop edıp bekleyınce.
2 şer kişi bastıklarımızda benım araba bastıkca duzeldı fark 2-3 boya kadar cıktı.
2.vıtes 40km 2500 devır bastık RC 1 boy kadar one cıktı ılk basta sonra ben yakalıyodum yavas yavas bırakmak zornda kaldık.
daha sonra başka denemeler oldu.o arada benım borular gene ısındı sanırım 1er kişiyle 2 kere denedık kafa kafaya gıttık.ama bu denemelerın vıdeoları yok.