İbizayı da Poloyu da geçmesi lazım normal şartlarda bir iki boy. Bende merak ettim ne oldu sonuç?
Printable View
İbizayı da Poloyu da geçmesi lazım normal şartlarda bir iki boy. Bende merak ettim ne oldu sonuç?
arkadaşlar konu açmış sadece bize geri dönüş yapan kimse olmadı.deneme vs yapılmadı henüz :)
Yazmayı unutmuşum Deneme Yapıldı bir arkadaşımızın stock 4 kapı sunroof lu polo gti ıyla
200 e kadar OPC 1 boy önde 200 den sonra dahada açmaya başlıyor 230 a kadar bastık 3 boy vardı
Çok az bir fark olduğu kanısındayım. Demelkki tek kapı sunroofsuz versyonla yürüseler bir 2013 cuprayı arkasına alamıcak.
2014 Pro ceed GT var bende denemek isterseniz
Bu corsalar bu güç ve tork artılarını niye bu denli yansıtamıyorlar anlamıyorum. 30Hp bu ya boru değil
+1. mesela manuel 140 hp lik 1.4 turbo astra Hb'in (1333 kg) 0-100 değeri 9,9 sn ve son sürati 202 iken,
140 hp 1.4 tsi seat leon fr'nin (1156 kg) 0-100 değeri 8,2 sn ve son sürati 211 km/h. :icon_tup:
opeller hem şişman hem de şanzımanı kötü.
Hesap ortada işte: 177kg :heyoo:
Benim GTC ile Polo GTi denediğimizde (ikisi de stok ikisi de 180hp) DSG'den dolayı GTi yarım boy önde gidiyor 190'a kadar sonra ben 1.6 hacimin avantajıyla geçiyorum rahat bir şekilde...yani olması gereken oluyor...yürüyen şu bu değil olay...VW daha daha dayanıklıdır vsvs. dersen o tartışılır
TSi'ın önü açıktır kapalıdır o ayrı mevzu...OPC'de neden öyle olmuş anlamadım, rahat rahat geçmesi gerekirdi...:soru:
2013 altı da üstü de denendi stok olarak...polo gti neden geçmesi lazım ki? ağırlıklar nerdeyse aynı (gtc birazcık daha hafif), güçler aynı ama gti 1.4 gtc 1.6...kısada gti dsg'den dolayı yarım boy kadar önde uzunda gtc hacimden dolayı 1-2 boy öne çıkıyor...en azından benim denediğim iki gti'la böyleydi ve sağlıklı stok araçlardı...
fabrika verisi top speedleri bilemiyorum...eğim ölçemediğim için de birşey diyemem ama 260 indiriyor gtc...
Vw daha dayanıklıdır sözünün tartışılıcak hiçbir kısmı yok bunu başta belirteyim.
Vag grubunun sağlamlığı zaten ortada sotck motorla alınan güçler ortada.
Stock vs stock 180 GTC ile Polo denemesinde kesinlikle uzunda da kısada da Polo önde gider GTC nin geçmesi mümkün değil burda bi yanlışlık var. Hele 2013 model ise zaten konuşmaya gerek yok fark çok fazla açılır.
Aktarma kaybı diye niteleyeceğimiz bir kayıp olamazki ortada. Bu araç manuel değilmi? önden çeker değilmi? % kaç kayıp 210 hp ile 180 hp arası farkını kapatabilir.