giren mini lerin hicbirinde koni yokyay var evet
ama zaten Cem' in pilotaja laf yok simdi konu sapmasin, millet cok merakli saptirmaya..
giren mini lerin hicbirinde koni yokyay var evet
ama zaten Cem' in pilotaja laf yok simdi konu sapmasin, millet cok merakli saptirmaya..
Powered By The Dark Side
yaysız konısız 106 la 56 yı bırak 58 ıde bırakucmayalım,
ben stock typer dedımmı fıltre bıle yoktur baskasıyla karıstırma, cemde konıde var dedıgın gıbı. yekta versın bana cooperı bakalım kac cıkcak![]()
neyse gencler sizi opuyorum ve iyi geceler diliyorum.. bu isler zevk isi, hirs yapmayin birbirinizi kirmayin bak
haydi kalin saglicakla![]()
Powered By The Dark Side
beyler şiganlı derece diye bi derece kabul etmiyorum ben açıkcası ...
şigan var diyelim ölçüler ne ?
her şigan 50 farklı günde 50 farklı yerde cm farkı bile olsa süreyi değiştirir.
ben bi şigan kurarım tan duruşla geçilir bi şigan kurarım tırıss geçilir ...
benim organizasyonumda şigan kurmuyorum çünkü sevyeli insanları kabul ediyorum .
açık ve net pilotajını bilmediğim ve toy olduğunu düşündüğüm (yanlış anlaşılmasın yaş için deil pist için toy ) kişiyi 1-2 tur izlerim ona göre uyarılarımı yaparım gerekiyorsa cezasını keserim ...
şimdi gelelim zaman olayına şiganlı 1:20:00 dönen adam şigansız 0:58 de dönebilir 1:20 de dönebilir ... Bu tamamen şiganın kuruluş şekli ile alakalıdır ....
o nedenle pist zamanlarını tartarken şigansız dönülen zamanları karşılaştırınız ki daha adil olsun ...
Pist günleri serisinde siteye bakarsanız cooperS zamanı bulunmaktadır .
iyi yada kötü ama zaman vardır ...
burda tartışmak yerine 25 temmuzda buyrun gelin yapın zamanınızı bölece sorun çözülsün pistte hangi araç kaç gidiyor eşit ve adil şartlarda görmüş oluruz ???
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
stock yazmışsın ona itinaden söyledim, chip motora girmiyormu dolaylı olarak?
stock olsun olmasın öyle bir araba varsa akıllarda soru bırakmayalım, buyursun gelsin. denesin yapabiliyormu yapamıyormu hepimiz görelim... yaparsa söylediğim şey geçerli...
ben yapamaz diyorum, göründüğü kadar basit değil.
ahahaha olemı serkan be
ben TB ıle yanı suan chıp egzoz fıltrelı 106 dan 4 boy yıyen vtecımle o pıste ılk kez tıme trıal ıcın cıkmısım ve totalde 8 . turda 58.300 yapmısımyay konılı 106 nın vtecten cok daha ıyı yol tuttugunu herzaman ıdda edersınızya
17 jant ve syron lastıklerımle kafadan kaya kaya cıkardıgım zaman ortada ,Cemle suan roll denesek benı rahat rahat gecer
arabalar arasındakı hızlanma farkı,lastıklerının yol tutustakı performansı ortada. bırde o baktıgın lısteyı bı ıncele
58 sanıye aralıgındakı aracların sıralaması
1 58.221 BMW Z4 3.0
2 58.306 Honda S2000
3 58.377 Honda Civic VTEC 34 TB 329 Selçuk Özcan
4 58.486 Infiniti G35
5 58.509 Honda S2000
6 59.587 BMW E46 M3
sen demıomuydun.. gecen bı çipli kısalı 106ya 4 boy attım dıe naptın kısayımı cıkardınaraba bır anda kaldı öle sanırım
ben bu zamanlara bakmadımkı başka bı organızasyondakı surelere baktım...
o sayfayı kopyalayamadım gitti![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
cemın AL 106 sı ıle denedım 4 boy yedımbenım arabam suan yrumuyor bunu herzaman soyluyorum ama eylul sonunda tekrar bakarız zamana
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)