konuyu maksadına geri döndürelim forum kirliliği olmaya başladı iyice ....
TYPER & MİNİ COOPER S
LÜTFEN BURDAN DEVAM ...
Printable View
konuyu maksadına geri döndürelim forum kirliliği olmaya başladı iyice ....
TYPER & MİNİ COOPER S
LÜTFEN BURDAN DEVAM ...
tmmdır asıl konudan devam...
gündüz sıcagındaki denemelerden biliyosun araba zaten aşırı ısınıyor .. Aksam ki denemelerde fark bariz belli oluyor :icon_tup:
UL ile denendiği akşam araç hakkında hiç bir fikrim yoktu. Sahibine de gidip sormadık. Forumda gördüğüm kadarıyla bayağı bir liste vardı .. Egzoz vti geçmiştir. Doğrudur hiçte sorun değil. Mini gayet standartı gibi kısacası..
Turşu spec dediğin araba bir TypeR. Ben çok iyi hatırlıyorum "ölüsü yeter" şeklinde yorumları... Kısacası o bir typer ve standart bir mini özellikle 200den sonra Typerın önüne çıkmıştı. Hemde 3-4 kere. Başka bir typer içinde geçerliydi. Yarın başka bir typer gelir geçer sorun değil ama bu 2typerle o zaman denendiğinde geçti mi ? Geçti. Hırs yok , eğlence var :heyoo:
yekta ıle gunduz sıcagında hıc basmadık bız hep serınde bastık :) 2 boydan(caısı ve egzozu varken) fazla hıc gecemedı benı kendısıde soyluyo bunu zaten.
lafın kısası typer ustun kalıyo baska soze hacet yok
böyle bişiler işte araba koşar , baht kazanır hahahha :D
standart mını typerı gecemz...hata bırakın ep3 ,fn2yı bıle gecemez...neyın savası bu? mını guzel ve klasıklesmı bı arabadır...on numara yol tutar, lafımız yok...ama typer ıle stock stoca yurumusı hayal urunudur....mınıyı yuklersın typerı gecebılır yorum yapmam cunku ucu acık...ama yok kasnakta yok chıptı egzosdu fln headerslı caılı egzoslu typerı cok zor...pıst suresı dersenız,benım arabayı stpye vercektım zmn denıcektı tt de o zmn kesın bısey konusabılırız suan cok gereksız konusmak...dogru arac dogru surucu ıster pıstte ıı zmn yapmak;) stp ıı donuyor ,benım ıı zmn yapmak gıbı bı ıddam yok korfezde...belkı yaparım belkı yapamam...
Savaş veren yok.. Ancak bu kadar iddialı konuşmamak lazım,onun için bütün bu yazılanlar.. STP ye sorabilirsin edo zaten geçip geçmediği muhabbetini.. Önemli bişi de değil.. KOnu bu da değil sadece mini yi fazla da küçümsememek lazım diye söyledim.. :)
Her mini geçer demiyorum yalnız bu noktaya da dikkat...
zaten ben burda standart mini, standart typeR i gecer diyen birini gormedim ya.. :)
performansi ön planda tutuyorsan type r, konfor ve karizma istiyorsan cooper s derim.
benim kişisel tercihim type r olurdu..egzost filtre tak, gök gürültüsü gibi gezersin:)
Mini'yi yerden yere vurmuşsunuz gereksiz şekilde...
r53 mcs standart olarak asla type-r geçemez performans olarak çok açık..
tip olarak yok kız arabası yok ortam arabası yok şu yok bu tarzı yorumlar gerçekten çok saçma...mc alan dolaşan bir ton kız olduğu kadar bir o kadar da erkek var aynı şekilde mcs de de...
ben olsam mcs alırım tip olarak daha çok beğeniyorum daha çok hoşuma gidiyor yüklendiği zamansa güzel performans gösteriyor...
pist zamanlarıda tamamen şöförlükle alakalı tb'nin 58 dönmesi gibi o arabayı alıp başka biri çıksa o dereceyi göremez belki...
gereksiz marka fanatikliği yapıyorsunuz bazıları...
Bütün sayfaLarı okudum da gözden kaçırmadiysam type R kaç Litre yakıyor , bir depo iLe kac km gidiyor yaziLmamiş gaLba ?
onLarida öğrensek type R cıLardan
fact'in sonuna unlem koyarak celismis oldun biraz sanki...
ortalık karıssın :D stock R ve stock mınıyle pıste cıkalım :D kım geccek :D
stock typer yol tutuomu :)
TYPER COOPER muahabbeti bayagı baydı.biri pistte iyi biri yolda.ama typer cooperdan sonuç olarak üstün aksini iddaa eden konuşsun bence.
stocklarında aman aman fark yok bence konuşanlarda boş konuşuo hala
isteyen istediğini alır zevk meselesi ama dediğim gibi stockları çok farklı deil bence