Obey valla bi ara bacanaklarla baktık ama bizim bütçe ile minimum 3 kişi ortak almamız lazım :)
oy için teşekkürler. octavia bi ara düşündüm ama ikinci el de prim yapmayabilir diye vazgeçtim :) ama düşünülebilir. tasarımı ödüllü bir araç.
Printable View
Obey valla bi ara bacanaklarla baktık ama bizim bütçe ile minimum 3 kişi ortak almamız lazım :)
oy için teşekkürler. octavia bi ara düşündüm ama ikinci el de prim yapmayabilir diye vazgeçtim :) ama düşünülebilir. tasarımı ödüllü bir araç.
Abi 65 e alırsın temiz birşey, bal rengi buluruz :D
Değerli oy ve yorumlarınızı bekliyorum. :)
Yarın gidip bi inceleyelim elegans'ı bacanak :)
Jetta dedim. Tipi ve motoru daha güzel :) Gerisine karışmam :)
Honda candır bacanak. Avatarın hakkını ver :)
jetta diyenlerdenim ben de
Bu hondalarda ki otomatik şanzuman nasıl bişe? Klasik otomatik mi?
yeni i30 neden düşünmüyosun elit dizelini donanım konusunda çok çok dolu bi arac
cıvıc te ki otomatik şanzıman klasik, tork konvektörlü 5 ileri bir şanzıman var..sorunsuz ve çok konforlu vites atışları sessiz ve klasik otomatik şanzımana göre gayet hızlı vites değiştiriyo fakat uzun vites oranları nedeniyle performansı törpülüyo (0-100 12.2 sn) ve şehir içinde çok ekonomik olduğu söylenemez..
3.vites 181 de kesiciye giriyo :D 4 ün 5 in sonu nasip olmadı hiç :D
2 sene fd6 otomatik kullandım yakıt ortalamam şehir içi şehir dışı çok sakin kullanımda genel de 7-8 arası oluyodu :) hafif gazlarsam 10 lt oluyodu
sorun çıkartmasın yıllarca bineyim performansı yeter diyosanız cıvıc..
performans istiyosanız jetta tercih edin otomatik cıvıc ten çok bi performans beklemeyin.. saygılar
Bacanak çok haklısın honda kalbimde fakat farklı alternatifleri değerlendirmek lazım :)
Oy için teşekkür ederim.
Evet klasik otomatik. Bugün test etme imkanım oldu. Eşim arkada otururken vites geçişini hissetmedi. :)
Yeni i30 baktım fakat diğerlerinin yanında pek düşünmedim. Tavsiyen için teşekkür ederim. :)
Lpg farkı dolayısı ile honda diğerlerinin yarısı kadar yakıyor sanırım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. :)
JETTA derim performans, yakıt olarak avantajlı Uzamak istediğinde zamanlarda sorun yaşatmaz yüzünü güldürür garantisi bizzat biziz abi :D
Iç hacim ferahlığı açısından civic,
Yakıt ve sorunsuzluk açısından civic,
Kasa güzelliği olarak jetta
Kendi açımdan belli başlı kriterler böyle olurdu. Astraya kötü demiyorum ama jetta ve civic daha tercih edilebilir bence. Sonuç olarak tsi ve dsg hala tam oturmamış olduğundan civic tercih ederdim
Jetta dedim çünkü ;
Highline olması başlı başına konfor demek.
1.4 TSI basınca gider , basmazsan az yakar.
DSG için kesinlikle +2 yıl garanti uzatımı yapınız. DSG nin rahat ve konforu tartışılmaz.
Hakkınıza hayırlı olsun.