3.16dan çevirmeler hedef şaşırtmak için.O ne öyle "Bülent ERSOY" gibi hahahah :D :D :D
Printable View
zevk renk meselesi bence temiz gırtlak dolu bi e30 çok rahat o parayı hakeder. ne leşler var 17 18 e satılıyor.siz aldığınız aracın reismlerini ve özelliklerini paylaşsanız burda daha etkli olur bence yorum yapmak
E30 3.25'i 18-20'lere alan arkadaşlar ancak patlağını alırsınız,
düzgün bir araç, sağı solu ellenmemiş olanı 30-35 arası eder,
tabi işi bilen birinin elindeyse, aksi taktirde neye tutturdun o rakama alırsın :D
E30 3.25 gerçekten hastalık, tabi safkan 3.25 ise,
haşatınıda, iyi yürüyeninide kullanma şansım oldu,
ikiside keyif veriyor ancak haşat olan bir masraf çıkartıyor,
arabadan soğutuyor insanı :icon13:
Tamamen hastalık ve zevk meselesidir.2001 yılında 18 yaşındayken 7.500 TL ye aldığım E30 325 mi 2005 de 15.000 TL ye verdim.Araç düzgünse altın gibi değerlidir.Bu araçlar BMW nin ürettiği en keyif verici ve dayanıklı makinalardan biridir.Malesef kullanıcı portföyü ve seviyesi sayesinde kötü bir üne sahip olmuştur. e30 lara yapılan işkenceler saymakla bitmez arabayı 3 pedala oturtup dakikalrca lastik yakanmı dakikalar bayunca kesiciye giren mi topaç gibi dönen mi vs vs eğer araç safkan 25 coupe ancak değişensiz,kazasız macunsuz ve yorulmamış ise 35-40 TL eder benim gözümde.E30 M3 konusuna girmiyorum bile ne istense hakkıdır.Çünkü parayı verir e92 sini,e46 sını bulursun ama düzgün E30 M3 Türkiyede bir elin parmak sayısını geçmez.Ama dediğim harici sağ solu oynanmış kıç ve kafa giydirilmiş e30 bence 8 ile 15 arası eder
kime sorsan tofaş pistonlu arabaya abi arabam 2.7 hartge der 320,325 den bozma arbalara hartge olması orjinal olması kaydıyla fiyat artışı olarak yansır.Hartgenin sipop kapağı görünüşü normal m20b25 motorundan farklı cizgili şekilde dekorlu kapak ucunda da Hartge yazan bir stile sahip olmakla birlikte araçta orjinal headers vardır.Gözle görülen en ince ayrıntı blokla kapağın birleştiği noktanın hemen altında 2.7 yazmasıdır.
Gecen bir youtube'da bir video vardi. E30 M3'ler hakkinda ABD'de piyasasinda gittikce degerlerinin arttigi yonunde ama bu kadar da beklemiyordum 160.000 Dolar cok iyi bir para... Turkiye de 300000 TL gibi rakamlar istenir artik...:)
E30 BMW M3: Most Overhyped Classic? - AFTER/DRIVE - YouTube
5 sene önce filan mavi m3 19 binden ***** sitede ilanı vardı baya durmuştu hatta ilanda
yazık adam şimdi bu fiyatları gördükçe vuruyodur kendini şaraba:)