Abim yarisi o muhtesem sanzimani yuzunden istemiyorum, :) jazzin da fiyat olarak masallahi var :)
Printable View
i20'nin navisi ne bilmiyorum ancak eğer elantra'larda kullanılan navigasyonsa zaten inanılmaz kullanışsız . dokunmatiği ise ayrı bi intihar sebebi
Soner,
sorun çıkarmasın,kafam rahat olsun,donanımlı olsun uzun yıllar binelim diyorsanız ve milletin aaa hyundai'a para mı verilir demelerine karşı gülüp geçeceksiniz i20 alın:)
dsg sorun çıkarma ihtimalini göze alıyorsanız,daha konforlu ve daha kaliteli bunlara rağmen daha donanımsız olanı tercih edecekseniz ve araç her bakıma girdiğinde bu fatura ne böyle demeyecekseniz ibiza alın:)
bence ikisini de bir test edin yenge karar versin:)
Soner,
Yeni Yarislerde şanzıman sorunu çözüldü diye duymuştum,eskiler tam bomba ama en ufak bayırda bile çok kaçırıyodur araba. İçi çok boş ve basit gelmişti bana.
Dsg'den ziyade Doğuş'tan dolayı o gruptan araba almayı düşünmüyorum artık.Çok ukhalalar,adam yerine koymadıkları oluyor.
Yeni Hyundai'ler tip olarakta donanım olarakta çok iyi,ben alacak olsam donanım için Hyundai alırdım.
Soner,
Birak kizcagiz ne istiyorsa onu alsin :)
yeni yarisin benzinli otm leri mmt değil cvt şanzımana sahip abi, d4d lerde mmt var bu arada :)
Fatih,
zaten ona bıraktım kankacım, tutturdu ekran diye.. Evin heryeri lcd diyorum anlamıyor :)
Hakan,
Kankacım mmt var diye biliyorum bende. Demek ki yanlış biliyormuşum ona da bakayım tekrar.. Olmadı hyundai ödeme açısından da kolay olacak zaten.
Yusuf,
sana yazacak bişe bulamadım, facetime ara lan :)
Levent,
wikipedi gibi adamsın toyota konusunda :) Sagolasın kardeşim..
Aradim yuzume kapattin :D