Amacınız roll,pist,performans olsa zaten bu konuyu açmadan direk Cupra alırdınız.
FR alıp istersen 200 hp yap,yine Cupra'daki performansı ve zevki alamıcaksınız.
FR alırsanız kesinlikle DSG almanızı öneririm.
Yeni kasa ibiza cupralar bence sokakta görünce baktırıyor, yeni leon fr'leri o kadar beğenmiyorum.
Sadece bu durum bile fr'yi elememe sebep olurdu :)
Leon 1.4 TSI 140HP 'de DSG yok.Hepsi manuel vites.Otomatik versionu gelseymiş çok güzel olurmuş
Yaş aralığımız birbirine yakın. Evlilik yakın değilse cupra. Evlilik yakın ise fr. Başka bir neden olamaz fr'ı tercih etmek için :) Fr'ın 4 kapı varsayıyorum...
Cupra güzel bir tercih olabilir.
Arkadaşım yeni kasa 1.6 dizel leon aldı.Fr ı bilmiyorum ama cidden kanser eder eğer azda olsa performans isteniyorsa.Efendi giderken aynı yakıcaksınız.Dilediğiniz zaman basabileceksiniz.Şekli 5 kat fazla olucak.Fiyatıda daha uygun ben almamak için neden göremiyorum
Yeni Seat LEON 1.4TSI FR SC yada 5 Kapılı versionu çok güzel fiyat olarak'da çok iyi tek sıkıntısı DSG yok.
acikcasi imkanınız varsa 5 kapı polo gti a yönelin hem fiyat hemen hemen aynı hem daha kaliteli
Aracı doldurucam roll kovalıyacam diyorsanız cupra tercih etmek daha mantıklı ama biraz dikkat ceksin hafifden gitse yeter derseniz FR almalısınız. Haa bu arada ben olsam hangisini alırdım bu 2 tercih arasından FR'ı tercih ederdim. FR'ın içi ve özellik olarak ciddi iyi ve kaliteli Led far+sunroof da kesinlikle olmalı.
Hayırlısı diyelim bayiler öldürdü rs i kafayı yedirir insanlara :D