Selamlar
Ablamlarin 2. cocuk yolda oldugu icin arac degisimi yapmasi gerekiyor. Mevcut kullandigi Megane Sports Tourer'in arkaya 2 cocuk koltugu ve 1 yetiskin sigmadigi icin daha genis ic hacimli bir arac bakiyoruz, tercihen 7 kisilik olmasi da dusunuluyor. Tum arac alim/satim isleriyle ben ilgilendigim icin karar mekanizmasi cogunlukla benim.
Butce 80 civari. 2. el degeri onemli, otomatik ve dizel veya LPG'li olmasi sarti var. Bir onemli sorun da Adapazari'nda ve kari-koca doktor olduklari icin olasi bir sorun cikmasi durumunda arabayi yaptirmakla ugrasmalari pek soz konusu degil, mumkun oldugunca sorunsuz bir secim yapmalari gerekiyor.
Onlarin bakip begendigi 0 km CRV var, LPG'li verebiliyorlarmis 83'e, ama Executive falan degilmis, donanim eksigi var. CRV'den yana hicbir suphem yok, tek sikinti kasa degisecek olmasi ama pahaliya satilacagi icin 2.elde cok kaybimiz olmaz sanirim?CRV hakkinda fikirlere acigim. 2. elde
Bir de Captiva var dizel olarak, onun fiyati da o civarda, begeniyorlar ancak Captiva ilk geldigi zaman inceledigimde cok kalitesiz gelmisti, yeniler nasildir? Ve kasa degisimi olacak diyorlar, makyaj yeni gelmedi mi? O konuda durum nedir? Kalite olarak tavsiye edilir mi? 85-86'ya alinabiliyor gibi o da. Ama benim icime sinmiyor pek.
Megane'dan once direkten dondugumuz 2. el S-MAX secenegi var. Zonguldak'taki bir arac dikkatimizi cekti, bunun avantaji cok, dezavantaji da cikarabilecegi sorunlar? Bilenlerden yine fikir alabilirim.
Bir de 2011 model Hyundai iX35 ve Sportage karsilastirsak hangisi onerilir?Bunlari bayide inceleyip hangisi daha genis, kaliteli hissettiriyorsa onu aldirmayi da dusunuyorum. Gorunmeyen her yerleri ortaktir zaten
Ornek ilanlardan;
CRV 2.0 executive'in 0'i 104bin TL civari listede.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1857625/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7261343/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2472172/detay/
Ix35'in 0 fiyati da 100bin TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
Dogal olarak satilik 6-7 aylik 12-13binde Megane ST 1.5 dci 105HP EDC Priviliege+ Cam tavan + Navi-telefon + adaptif bi--xenon, beyaz ici bej, hatasiz