rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı
Abi şöyle söyliyim aracı akrabadan arkadaşın akrabasından aldım. 60bin kmdir bildiğimiz yerde. Ben 6 -7 bin kmdir kullanıyorum. Dizel araç ***** bilinçli kullanılmış olması çok önemli kriter 2.elde.
Soğukken sıkıştırılmamış, beklemeden stop edilmemiş bir araç aldığım için , ha bütün bakımları da kayıtlı , hiç bir sıkıntım yok allaha şükür.
2 yıl 30 bin km falan vtec2 kullandım. Ben vtec2den sonra çok çok daha mutluyum diyebilirim. Direksiyon , yol tutuş , sakin kullanımda bile bir çok araçtan seri oluşu, konforu , koltukları , donanımı artıları. Ben otomatik pejo almam alana hayırlı işler :)
Yani vtec2 sadece 0-100 0-130 açısından mutlu ediyordu beni. Fakat ***** benzin fiyatları ile ne 0 -100 ü :D Sakin kullanırken gerçekten çok sıkmıştı. Basamadıktan sonra benzinli araç almam ben , basınca da hakkını versin diye artık turbodan şaşmam kurcalamak kolay..
Edit: şuan 152 binde aracım. Bir yıl kadar ödemişte yattı , ara ara kullanılmış çok nadir, sahibi bayanın eşi vefat ettiği için. Yani 2012 de 142 bin olmuş. sonraki bir yıl içinde 1000 km yapmış yapmamış. O sayede az kmli alabilmiş oldum.