çok teşekkürler arkadaşlar yorumlar için afl, sunrooflu opc aldım, yakında resimleri paylaşırım :) gidiş gayet tatminkar.
bunu almasam, r56 cooper s bakacaktım.. hayırlısı artık.
Printable View
çok teşekkürler arkadaşlar yorumlar için afl, sunrooflu opc aldım, yakında resimleri paylaşırım :) gidiş gayet tatminkar.
bunu almasam, r56 cooper s bakacaktım.. hayırlısı artık.
35-40 bin aralığında km düşük kazasız boyasız 2009 model Astra H GTC 1.6T bakabilirsiniz. 1260kg(!!!) 180HP baya iddialıdır ve sorunsuz bir araçtır. artan parayla neler yapabileceğiniz artık siz hayal edin. ayrıca konforu ve güvenliği de cabası, hem de diğer alternatiflere göre bir üst segment...
bu fiyat aralığı ve ufak motor seçeneğinde tercih edeceğin en iyi araç "Mini cooper S John Cooper Works" 1.6 211 hp Stock ayrıca Bmw kalitesiyle. sürme imkanın olurmu tüm seçenekleri bilemiorum ama jcw den aldığın keyifi büyük ihtimalle diğerleri vermeyecektir. lezzetli
mini cooper s jcw GP 1.6 218 hp ya
BMW valvetronik motor
ayarlanabilir süspansiyon,
ekstra güçlü spor fren sistemi ve üstün kullanım ve olağanüstü bir sürüş keyfi sunuyor. olağanüstü bir viraj tutuşu, kusursuz bir fren tepkisi ve etkileyici bir performans Hepsinden öte, 1160 kg’lık ağırlığıyla MINI John Cooper Works GP sınıfındaki en hafif spor otomobil
Yanlız dikkatli bineceksin. Aracın reklamı bile "başını belaya sokmanın en hız yolu" :) diye
Hayırlı olsun kazasız cezasız
hot-hatch bir hastalık,, ufak hızlı araçları her zaman sevdim, şayet kasası büyük hızlı araç alacak olsam m3, sti, evo 3'lüsünden birine yönelirdim, astra gtc'ye hiç bakmadım, cezbeden bir yanı yok bana göre.
cooper çok güzel araç ama Denizlide servis biraz sıkıntı, o yüzden oyumuzu corsa opc den kullandık :)
- Hayırlı olsun OPC yazdıktan sonra gördüm yine de paylaşayım :)
- Audi A3 1.4 TFSI Sportback 2009-2010
Connecting site...
Connecting site...
- Hafta sonu aracı ve sürüş keyfi yazdığınız için 2000-2006 Audi TT 1.8T düşünülebilir. 1.4 - 1.6 motor kriterlerinize uymasa da düşünün. 2 kişilik olması tercih sebebi. Ancak RX-8'i beğenmediyseniz Audi TT ?
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
kısaca bugünkü izlenimim; her vites dolu dolu, devir düşük bile olsa, araba gitmek için çabalıyor..
gaza yüklenince direksiyonu tek elle tutmak problem..
4. viteste 180 km. yi gördüm ki daha da gider, bu araç 6 ileri...
3. viteste bile sarıyor.. ben aradığımı buldum, darısı sizin başınıza... iyi dilek ve temenniler için çok teşekkürler. :)
video ve fotolar gelecek.:icon_tup:
teşekkürler, yakıt tüketimini dert etme, 10,2/6,2 civarı fabrika verisi, basmayınca anlık tüketim 7 civarı görüyorum, basınca tabiki 10 lt.yi geçiyor.
bir de sıfır alacağını varsayarak, 2. el değer kaybını hesaba kat, peugeot 2. el fiyatında her zaman dibe vurmuştur. 208 gti hiç bir zaman bence 207 rc kadar bile satamayacak..