katılıyorum , scirocco bahsi geçen araçlara rakip değil..
Printable View
Scirocco ne yaw :D
yazdıklarımı okuduysanız eğer tip olarak dedim bu kadar büyütülcek bişey değil herkes kendi düşüncesini paylaşmaya açık bir yer burası kimse kimseyi küçümseyemez görüşlerimizi bildiriyoruz sadece değilmi ben iki seçenekte kalsaydım opcyi tercih ederdim gerek yürüyen aksamları iç aksamları vede görüntüsü gtidan daha şık :icon_tup:
ben bu 2 araç arasinda kesinlikle opc yi alirdim.
OPC'nin (Nurburgring Edition) arka koltukları dar mıdır? Mesela, daha önce Megane RS'im vardı... Eşim ve küçük kızım arkada çok bunalmıyorlardı uzun seyahatler harici.
Corsa sportum vardı ordan cevap veriyim sana abi arkası rahat fakat arka 3 camda küçük oldugu için ister istemez bunalabilirler hatta bence bunalırlar.:)
Yok ben arka koltukların olduğu bölümün genişliğini sorguluyorum şu anda.. :)
Tabiki opc. bide nurburgringse tadından yinmez.
Arka diz mesafesi konusunda sıkıntı olmaz, yeterli mesafe var(ailecek 1.80 üstü değilseniz :))
Baş mesafesi yanlardan yani c sutünlarından dolayı biraz daralıyor, olursa baş mesafesi sıkıntı olabilir megane rs'e göre.(rs'in arkaya binmedim, 5 kapı megane'a göre söylüyorum)
tartışmasız opc derim benim canım kıymetli :D
Euro NCAP te 5 yıldız almayan var mı bilmiyorum :) Benim için veri IIHS - Highway Security en güvenli bildiğimiz araçları bile en ağır dille eleştiren bir kuruluş. Yine de EURO NCAP e baktım Overall da Corsa 34 pts Pug 32 pts diyor eğer yanlış görmüyorsa gözlerim. Olur insanlık halidir. Yine diyorum ilk 5 yıldızı Laguna'ya veren (ingiliz Fransız Ortak TRL Limited firmasına güvenim pek yok)
http://i.hizliresim.com/blzZnj.png
Herşeyi geçtim TR de yaşıyoruz objektif herkes Pug un nasıl stabiliteden ve sağlamlıktan yoksun bir marka olduğunu biliyor. Daha da ötesi Fransızların bu konuda Alman'lara rakip olamayacağını herkes biliyor. Şu 206 lar da kaç kişi can verdi Allah aşkına. Araç motoru koptu 50 metre öteye fırladı haberlerinin kahramanı hep PUG 206 oldu. Bu arada kulaktan dolma dediğin ben 2012 yılında 207 nin içinde yolcu koltuğunda kaza yaşamış bir adamım. Allah korudu beni daha ötesini anlatmıyorum. Merak edene bulabilirsem resimleri de atarım. 10 larce marka kullanmış biriyim benim tecrübelerime göre güvenlik sağlamlık ve kalitede Opel ile Pug kıyaslamak çılgınlık ama sana da saygı duyuyorum. Sağlıcakla kal kardeşim.
opc nur alın çok iyi gerçektende motordan max 230 bg alınıyor. fazlasını desteklemiyor. açık motor istiyorsanız 208 gti alın :)
Opc ile 208 gti kıyaslanabilir ama ring edition ile gti'yı kıyaslayamazsınız, alakaları yok çünkü.
Bilstein amortisör, dif kilit, brembo fren var bunun 3'ü zaten 11.000tl minimum :)
208 5 6 bin tl harcanarak kaç hplere gelir motoru ne kadarını destekler acaba