Connecting site...
çok temiz çokta güzel bir r53 :)
Printable View
Connecting site...
çok temiz çokta güzel bir r53 :)
R53 un verdigi hissi r56 veremez hic bir zaman bunda hepimiz hem fikiriz
Sadece sikinti olan mesela az once dragoon arkadasimizin yukarda ilanindaki araba eskiden gorkemin arabasi cok guzel cokta dolu ama yaklasik 1 yildir sahibinden de ben arabami satarken vardi hala var uzerine bir dunya parca aldi eksozu sadece 1.5 lira mesela cat back seklinde ama teklif edilen paralar kendimden biliyorum 43 yazmistim 38 38,5 gibi rakkamlar oduyolardi kafayi yiyordum
Az once sahinindene baktim 45-46-47 yazipta 2 lira telefonda pazarlik yapan adamlar var 2008 model km olarak 60.000 km civari amacin elinden cikartikren hemen veriyim dersen 56 daha cabuk cikar elden heleki otomatikse daha cabuk cikartirsin
keyif için alınacaksa 2-3 üne bakmam ben hiç ticari olarak düşünmedim arabayı keyif versin sorunsuz düzgün olsun birkaç lira zarar ettirsin ne olacak :) düzgün temiz olsun az km li olsun diye gittim elazığdan araba aldım :D
zararını önemsiyorsan bence de r56 bak ama acele etme düzgünü bulmak lazım, r56 için de zorlayıp 2009 almanı öneririm ama o paraya açıkçası zor biraz.. diğer türlü satışta edeceğin zararı binerken edersin :)
kişisel birşey tabiki ama 53 ten alacağın tadı alamazsın 56 dan :) r56 biraz daha normal araba tadında bence, her yönden güzel ama karakteristik birşeyi yok..
görkemin eski araba güzel, 100k ya yakın bir kmdeyken sanırım 3 sene önce sattı ama kondüsyon olarak çok iyiydi.. hasan da iyi bakıyor arabaya keyfi biniyor zaten.. fiyatta filan anlaşırsanız güzel arabadır tavsiye ederim
çok gaddar bir ticaretti o Tarik :D
Söylenenlere katılıyorum , bence tertemiz güzel dolu bir r53 alınır. Keyif arabası yapılır tadına varılır. Benim hesabım şudur keyif için alınıyorsa şimdi atıyorum 40 liranız var kenarda bu araca vercek muhtesem bir r53 aldınız 40 a , bi sene falan bindiniz tadına vardınız 36 37 liraya sattınız 1 sene sonra. Bir sene o zevki yaşamak karşılığında 4 lira feda olsun diyebilmektir hothatch sahibi olmak :) :)
Öğrenci halinle konuşmak kolay tabii ama şu gün param olsun işimiz düzelsin düşünmeden alacağım bir r53 gp. Mezara kadar kalsın benimle zaten , satarken de feda olsun öyle özel araca..
Acaba kullanan arkadaslar neden is satmaya gelince FEDAAAAA demiyo o feda sadece besiktas taraftarinda oluyo 40 a aliyosun mini yapiyim ediyim diyosun 45 oluyo sonra o feda 9 10 lira oluyo kimse feda etmek istemiyo :) :) :)
Herkese hos dedigin gibi :)
Aldin diyelim r53
Yay:300-400
İscilik =150-200
Panjur =250 tl
Headers eksoz =1800-2000 tl
Filtre =300-400 tl
Kasnak :600 iscilik dahil
Yazilim=750 tl
4 lira gitti bile :) heh tamam r56 ya da harciycaksin yapmiycaksin degil ikisi de para harciyo en ufak kaliteli bi setup ilk setup bu daha fazlasi daha cok para ;)
Connecting site...
ılan sahıbının nosu varmı tanıyan eden