5 hp yazılımsal. ancak pratikte 5hp den fazla takar. roll de stok rs e 15 boy rahat saplar zaten dahada basmasına gerek kalmaz. ama motor aynı gerçeğini değiştirmiyor
Printable View
Şöyle basit bir şey söyleyeyim yazılım+filtre+down pipe vs vs gibi basit işlemlerle 280-290 hp lerde güç alıp ABT yazılımlı s3 kovalayan arkadaşım var videolarınada sahibiz :) seçim sizin. Elden çıkartma olarak baktığınız zaman da al birisini vur ötekisine :) ancak fiyat olarak daha makul olan daha kolay çıkar gibime geliyor elden
Cx sürtünme katsayısımı oluyor :) 0.35 diyor eğer oysa çok yüksek ya
R26r teknik speclerden agirligini bulup megane rs e de 1500 desek dedin mi zaten pek karsilastirmaya gerek yok bence.
120 kg hafif.
Merthan tokluktan kastım benim, trim sesleri vs. Megane RS yürüyeni çok iyidir ona hiç lafım yok ama GTI daha konforludur aslında :)
Viraj hızları biraz göreceli bir kavram, asfalt sıcaklığı bile büyük etken ama stock halde MRS daha iyi yol tutuyor, haklısın abi :)
Standart olarak performans yönünden megane rs üstün.Fiyat/performans oranıda çok iyi.Ama motoru verimsiz,tfsi kadar dayanıklıda değil en fazla yazılım egsoz ile bineceksen güzel fazlasını yapmak hem gereksiz masraf,hemde zaman kaybı.
Egsoz,yazılım ile ikiside üç aşşağı beşyukarı aynı güçlerde oluyor.Arkadaşlarında dediği gibi plastik kalitesi,konfor yönünden golf çok daha iyi.RSın debriyaj zayıf tfsi bikaç kronik sorunu var cam follower gibi.Bunun dışında standart olarak megane rs daha az yakıyor.Golf görüntü olarakta daha iyi bence.Şahsen 300hp ustune çıkma gibi bir niyetim yoksa megane rs alırdım yazılım egsoz yürüyen yapıp piste çıkıp eğlenmeye bakardım.
Golf sınıfında konfor performans yoltutus olarak optımumu yakalamk ıcın cabalamıstır, ondan dolayı gtı referans olmuştur zaten..
i
özellikle iç mekan ve konforda golf önde ancak surus dınamıklerı meganı gosterıyor bu demek degılkı golf kotu ama megan bıraz fazla iyi:D
focus st bakın bence:)
Ben oldum olası rs'leri seviyorum clio olsun megane olsun.Tercihim meganeden yana olurdu benim