arkadaşlar yorumlar için teşekkürler, Durango iyi bir alternatif ama sabitlenemeyen fiyatıyla benim bütçemi geçiyor şu an...
Bugün Zj ye baktım, arkadaş zaman ayırdı sağolsun, yürürü ve motoru gayet tatminkardı ama 1-2 ufak detay canımı sıktı,
yol bilgisayarının (ekran kısmı vitesin ordaki) ekranı çalışmıyor yani görüntü yok ama sensör uyarı sesleri vs geliyor, tepe bilgisayar göstergeleri çalışıyor gerçi ama özellikle sensör uyarıları vs o ışıksız ekrandan takip ediliyor, o gelen uyarı sesi neye işaretti göremedik örneğin...
birde bu modelde kronik olan sunroof problemi var, çok ve çok yavaş kapanıyor, ufak bir bakımla toparlanabilir belki ama asıl takıldığım nokta, bugün yüzyüze gelene kadar telefonda konustugumuz süre içinde bunlardan bahsedilmemiş olması ve aksine "çalışmayan aksam yok" denmesi, soğudum sanırım...
izmir de yetkili servis bornova da ayhan oto varmıs jeep markasının, pztesi oraya götürüp check-up yaptıracaktım ama dediğim gibi şimdilik bu aracı rafa kaldırdım.
çevrenizde önerebileceğiniz araçlar olursa -özellikle referansllı- çok sevinirim arkadaşlar...