Bazı fiyatlar telaffuz edilmiş ama bildiğim kadarıyla engelli vatandaşlar için o fiyatlar geçerli değil.
Printable View
Bazı fiyatlar telaffuz edilmiş ama bildiğim kadarıyla engelli vatandaşlar için o fiyatlar geçerli değil.
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim,hepiniz değerli insanlarsınız :)
Tüm yorumlarını teker teker okuttum. 3.20i de karar kıldılar,ben şahsen E serisi dedim ama 3.20 dediler ve sipariş verildi. Hayırlısı olsun diyelim,Allah kaza bela vermesin.
f10 diycektim tam :)
E180 tercihim olurdu güncel makyajlı çünkü, gündüz farları yeter birde amg paket olursa fena olur
Aynen bende öyle dedim. Hepsine binip baktılar geçen hafta,hafta sonu düşünüp tam dolu 3 aldılar. Demekki 3 daha cezbetmiş,ama bende olsam E alırdım :)
Bu arada Kadıköy belediyesini tebrik etmek lazım. Bağdat caddesi gibi karışık bi yerde yol kenarına anahtarlı kuka yaptılar,özürlü tabelası koyuldu ve orası sadece onların park yeri oldu.
Gerçekten takdir ettik ve sevindik :)
Muhtemelen ironiyi ben anlatamadım :)
Aslen motor sesinden bahsetmemiştim ki ben E180 deki motor zayıf ve hantal kalıyor e doğal olarak çırpınıyor demek istemiştim
Neyse mühim değil Mercedes o eski mercedes değil hey gidi günler hey demek istedikçe ben Bmw fan ı oldum
Öyle olmasa da öyle olsun :)
Edit :
Aslında yazmışımda motor sesi demek istemediğimi ama :)
araç alınmış hayırlı olsun
buaradada e180 e güncel makyajlı diyenler5 in makyajlısı geleli surda kac ay oldu onu atlıyosunuz aşagı yukarı makayjlı e ile aynıdır 3 geleli zaten 1.5 sene oldu cokda eski sayılmaz oda
e 180 varken , 3 serisi almazdım ben şahsen.hayırlı uğurlu olsun.