User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ferrari 360 F1 için yorumlarınız

kupeli48
    Misafir

Ferrari 360 F1 için yorumlarınız

Arkadaşlar merhaba Chevrolet Corvette C6 sahibiyim. Şu ilandaki arabayı almayı düşünüyorum

Connecting site...

Şİmdi Corvette C6 ile 360 Modena F1 arasındaki eksileri ile artıları nelerdir? bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferrari bana hep biraz nazlı araba gibi geliyo , vette daha bi kaslı daha bi saglammış hissi veriyo , ben olsam f1 almazdım düz şanzımanlısı daha bi keyif verir gibi ama vetteden sonra düz vites spor bir araca binmeyi yadırgayabilirsiniz.maddi durumunuz her ne kadar müsait olsada sonucta vetteden yaşlı bir araba illaki masrafı cıkacaktır ama vette gibi makul fiyatlara halledemeyeceğiniz kesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferrari - Corvette ferrarinin sesi yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye de daha yakın spor araba bakın bence bi sorun çıkarsa yandınız

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana durmadan takas teklifi geliyor 360 modenalardan. demekki saplanmış çıkartamıyorlar. zaten 3-5 tane temiz kalmışsa kalmıştır. görüntüde hepsi güzel olsa da çoğunun kiralık geçmişi var. uzak durun, fantazi aramayın derim.
    M. The most powerful letter in the world.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seceresini bildiğiniz arabayi alın temiz 360 az kaldı.şehir içi trafiğinde ahh ulan corvette im dersin.sesi en guzel ferrari diyilebilir.Ama kullanım hissi olarak gerçekten başarılı devirlenisi filan çok zewkli.Bildiklerim bu kadar toplasam 200 km filan kullandım.daha bilgili tecrubeli ler yazicaklardir

kupeli48
    Misafir
    Peki linkteyi arabayi bilen arkadaslarim abilerkm var mi ? Ankara camiasi siz daha iyi biliyorsunuzdur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vette us de ne kadar 360 ne kadar ona gore dusunup ona gore karar verin. Zamaninin ss arabasini aliosun. Vette hic bir zaman ss degildi sadece s ti. Yani zamaninin f458 ine sahip olacaksin. Modena US de hala 0 vette fiyatina yakin fiyatlara satilio. En bariz farki bu. Temiz bi 360 in verdigi zevki vette veremez. En basitinde birinde amortisor digerinde makas var arkada.
    IN BOOST WE TRUST

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C6 nispeten daha yeni ve daha az masrafli otomobil.
    360'i alirsaniz,sanayide yeni akrabaglariniz olucaktir. Sosyallesmeyi seviyorsaniz 360'i alin.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vette us de ne kadar 360 ne kadar ona gore dusunup ona gore karar verin. Zamaninin ss arabasini aliosun. Vette hic bir zaman ss degildi sadece s ti. Yani zamaninin f458 ine sahip olacaksin. Modena US de hala 0 vette fiyatina yakin fiyatlara satilio. En bariz farki bu. Temiz bi 360 in verdigi zevki vette veremez. En basitinde birinde amortisor digerinde makas var arkada.
    Abi o biraz kullanıcın yorumuna bağlı bir şey arabayı almasında bir şey yok zaten.Ama 2 arabayla yukarıda yazdığım gibi bebek trafiğine girelim ortaköye kadar.Soğursun ferrariden.Devamlı düzlük açıklık istiyor araba onun için yaratılmış zaten.Arabaya s demiş piç etmişssinde 6,2 motor 400+ ss olsun birazcık.

Son olaylardan sonra amerikanlara bilenmeyin

yasarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesefki temiz denilen o 2000 li yillardaki modena dan suan eser yok ,bildigimiz 1 2 tane var olanlarda son sahiplerinde gibi kelalperde 977TT bilir ne kadar aradigimi.

Bu sebepten bence siz c6 niza binmeye devam edin.

Linkteki aracin plaksi frr 52 , yaklasik 2 2.5 yildir ayni sahibinde arac.yanilmiyosam sahibi orta yaslarda avukat bi beyefendi.Tramerinde iki hasar var aracin biri 25.000 civari digeri ise fiyat bilgisi icermiyor.muayene km leri gayet normal gorunuyo.
    25.000 tl lik olan hasarin sikisik trafikte vurulmasi ile catladigini ve chllange grill ve tampon vs takmak icin kaskodan yaptirdiklarini solemislerdi.Boya durumuda 2 3 parcasinda oldugunu hatirliyorum.Arac cok uzun zamandir ilanlarda ve Ilanda yazan fiyatin baya bi asagisina verilcekti.

Bir arkadasimda ankarada kirmizi frr plakali bi modenanin vites problemi oldugunu , vitesden cikmiyomus calistirmaya calisilirken gormus ama onunu tam hatirlayamadigi icin plakanin sonunu bu arac diyemiyorum.

Akliniza takilan arac olursa sorun ama ilanlardaki bi cok araca baktim , malesefki kendime uygun bi arac bulamadim.Bilmem anlatabildim mi
    er ist ein deutscher

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o linkteki direksiyon için almam 92 model e36 var ona benziyen direksiyon m2 direksiyonmuydu neydi
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    360'i alirsaniz,sanayide yeni akrabaglariniz olucaktir. Sosyallesmeyi seviyorsaniz 360'i alin.
    Abi Süpersin koltuktan düştüm hahaha

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söylemeden geçemiyeceğim çok güldüm

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen dogrulari anlatirken yumusatmak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen dogrulari anlatirken yumusatmak istiyorum
    Bana anlatirken hic yumusatma geregi duymuyosun
    er ist ein deutscher

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasarım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesefki temiz denilen o 2000 li yillardaki modena dan suan eser yok ,bildigimiz 1 2 tane var olanlarda son sahiplerinde gibi kelalperde 977TT bilir ne kadar aradigimi.

Bu sebepten bence siz c6 niza binmeye devam edin.

Linkteki aracin plaksi frr 52 , yaklasik 2 2.5 yildir ayni sahibinde arac.yanilmiyosam sahibi orta yaslarda avukat bi beyefendi.Tramerinde iki hasar var aracin biri 25.000 civari digeri ise fiyat bilgisi icermiyor.muayene km leri gayet normal gorunuyo.
    25.000 tl lik olan hasarin sikisik trafikte vurulmasi ile catladigini ve chllange grill ve tampon vs takmak icin kaskodan yaptirdiklarini solemislerdi.Boya durumuda 2 3 parcasinda oldugunu hatirliyorum.Arac cok uzun zamandir ilanlarda ve Ilanda yazan fiyatin baya bi asagisina verilcekti.

Bir arkadasimda ankarada kirmizi frr plakali bi modenanin vites problemi oldugunu , vitesden cikmiyomus calistirmaya calisilirken gormus ama onunu tam hatirlayamadigi icin plakanin sonunu bu arac diyemiyorum.

Akliniza takilan arac olursa sorun ama ilanlardaki bi cok araca baktim , malesefki kendime uygun bi arac bulamadim.Bilmem anlatabildim mi
    Baya altı derken ne kadar fiyatlara satılıyor ve ilanlarda ilk sahibinden kazasız boyasız olanlarda çıkıyor! Fiyatla temizlik dengesi olan araç bulunamıyor sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baya altı derken ne kadar fiyatlara satılıyor ve ilanlarda ilk sahibinden kazasız boyasız olanlarda çıkıyor! Fiyatla temizlik dengesi olan araç bulunamıyor sanırım.
    TL olarak konustuk 85 euro suan 253 bin tl yapiyor.Bi iki ay oncesinde 225 bin tl ye verilcekti arac.

Sahibinden kazasiz boyasiz denilen bi arac yok bu kadar net soliyim.99 model aractan bahsediyosaniz bi kac kucuk lokali var onlar problem degil bencede ama aldiktan sonra on tarafi komple boyatmaniz gerekecek tas izleri vs vs yani ferrari alinip o sekilde binilmez eee ne anladim ben bi isten 2 lokali on tarafinda komple boyali oldu onun disindada arka camurluk ucundada bi ufak surtme var o da boyancak

Ilanlarda olan kadar bi o kadarda ilanda olmayan araba buldum gittim baktim ama malesefki beni mutlu edebilecegini dusundugum bi modena bulamadim.
    er ist ein deutscher

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)