Arkadaşlar merhaba Chevrolet Corvette C6 sahibiyim. Şu ilandaki arabayı almayı düşünüyorum
Connecting site...
Şİmdi Corvette C6 ile 360 Modena F1 arasındaki eksileri ile artıları nelerdir? bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba Chevrolet Corvette C6 sahibiyim. Şu ilandaki arabayı almayı düşünüyorum
Connecting site...
Şİmdi Corvette C6 ile 360 Modena F1 arasındaki eksileri ile artıları nelerdir? bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.Teşekkürler
Ferrari 360 Modena vs Chevrolet Corvette C6 Z51 - FastestLaps.com
Bu link biraz yardımcı olabilir .
ferrari bana hep biraz nazlı araba gibi geliyo , vette daha bi kaslı daha bi saglammış hissi veriyo , ben olsam f1 almazdım düz şanzımanlısı daha bi keyif verir gibi ama vetteden sonra düz vites spor bir araca binmeyi yadırgayabilirsiniz.maddi durumunuz her ne kadar müsait olsada sonucta vetteden yaşlı bir araba illaki masrafı cıkacaktır ama vette gibi makul fiyatlara halledemeyeceğiniz kesin
Ferrari - Corvetteferrarinin sesi yeter.
Türkiye de daha yakın spor araba bakın bence bi sorun çıkarsa yandınız
bana durmadan takas teklifi geliyor 360 modenalardan. demekki saplanmış çıkartamıyorlar. zaten 3-5 tane temiz kalmışsa kalmıştır. görüntüde hepsi güzel olsa da çoğunun kiralık geçmişi var. uzak durun, fantazi aramayın derim.
M. The most powerful letter in the world.
Seceresini bildiğiniz arabayi alın temiz 360 az kaldı.şehir içi trafiğinde ahh ulan corvette im dersin.sesi en guzel ferrari diyilebilir.Ama kullanım hissi olarak gerçekten başarılı devirlenisi filan çok zewkli.Bildiklerim bu kadar toplasam 200 km filan kullandım.daha bilgili tecrubeli ler yazicaklardir
Peki linkteyi arabayi bilen arkadaslarim abilerkm var mi ? Ankara camiasi siz daha iyi biliyorsunuzdur
Vette us de ne kadar 360 ne kadar ona gore dusunup ona gore karar verin. Zamaninin ss arabasini aliosun. Vette hic bir zaman ss degildi sadece s ti. Yani zamaninin f458 ine sahip olacaksin. Modena US de hala 0 vette fiyatina yakin fiyatlara satilio. En bariz farki bu. Temiz bi 360 in verdigi zevki vette veremez. En basitinde birinde amortisor digerinde makas var arkada.
IN BOOST WE TRUST
C6 nispeten daha yeni ve daha az masrafli otomobil.
360'i alirsaniz,sanayide yeni akrabaglariniz olucaktir. Sosyallesmeyi seviyorsaniz 360'i alin.
Abi o biraz kullanıcın yorumuna bağlı bir şey arabayı almasında bir şey yok zaten.Ama 2 arabayla yukarıda yazdığım gibi bebek trafiğine girelim ortaköye kadar.Soğursun ferrariden.Devamlı düzlük açıklık istiyor araba onun için yaratılmış zaten.Arabaya s demiş piç etmişssinde 6,2 motor 400+ ss olsun birazcık.
Son olaylardan sonra amerikanlara bilenmeyin![]()
Malesefki temiz denilen o 2000 li yillardaki modena dan suan eser yok ,bildigimiz 1 2 tane var olanlarda son sahiplerinde gibi kelalperde 977TT bilir ne kadar aradigimi.
Bu sebepten bence siz c6 niza binmeye devam edin.
Linkteki aracin plaksi frr 52 , yaklasik 2 2.5 yildir ayni sahibinde arac.yanilmiyosam sahibi orta yaslarda avukat bi beyefendi.Tramerinde iki hasar var aracin biri 25.000 civari digeri ise fiyat bilgisi icermiyor.muayene km leri gayet normal gorunuyo.
25.000 tl lik olan hasarin sikisik trafikte vurulmasi ile catladigini ve chllange grill ve tampon vs takmak icin kaskodan yaptirdiklarini solemislerdi.Boya durumuda 2 3 parcasinda oldugunu hatirliyorum.Arac cok uzun zamandir ilanlarda ve Ilanda yazan fiyatin baya bi asagisina verilcekti.
Bir arkadasimda ankarada kirmizi frr plakali bi modenanin vites problemi oldugunu , vitesden cikmiyomus calistirmaya calisilirken gormus ama onunu tam hatirlayamadigi icin plakanin sonunu bu arac diyemiyorum.
Akliniza takilan arac olursa sorun ama ilanlardaki bi cok araca baktim , malesefki kendime uygun bi arac bulamadim.Bilmem anlatabildim mi![]()
er ist ein deutscher
o linkteki direksiyon için almam 92 model e36 var ona benziyen direksiyon m2 direksiyonmuydu neydi
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
TL olarak konustuk 85 euro suan 253 bin tl yapiyor.Bi iki ay oncesinde 225 bin tl ye verilcekti arac.
Sahibinden kazasiz boyasiz denilen bi arac yok bu kadar net soliyim.99 model aractan bahsediyosaniz bi kac kucuk lokali var onlar problem degil bencede ama aldiktan sonra on tarafi komple boyatmaniz gerekecek tas izleri vs vs yani ferrari alinip o sekilde binilmez eee ne anladim ben bi isten 2 lokali on tarafinda komple boyali oldu onun disindada arka camurluk ucundada bi ufak surtme var o da boyancak
Ilanlarda olan kadar bi o kadarda ilanda olmayan araba buldum gittim baktim ama malesefki beni mutlu edebilecegini dusundugum bi modena bulamadim.
er ist ein deutscher
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)