Bende ikisi arasında kalmıştım. Çılgınlık edip megane rs aldım.
Printable View
Bende ikisi arasında kalmıştım. Çılgınlık edip megane rs aldım.
207 Rc yi 6 ay Czt yi 1 senedir kullanıyorum,Tip olarak 207 koltuklar donanım daha iyi ama cok yakıyordu bide motorda sente probleminden dolayı baya bi problem oldu milletin arabasında bende satıp czt aldım.Czt nin frenleri muthis,yakıtı cok az,gidisi 207 rc den baya iyi,sorunsuz.Karar senin.Ben czt derim.
biraz hortlama olucak ama belki arkadas kararini vermemistir diye yaziyorum. bende ayni ikilemde kaldim cztyi sectim. tip isi goreceli cztyi begenen cok ama begenmeyende bi o kadar fazla. 207 daha bi notr bence. cztnin ici fazlasiyla genistir bence kalite olarak 207gtyi aratmaz ama rc dersen 207 daha onde. ici seslidir bozuk yollarda fazlaca aksam sesi gelir. yalitim sart. 4 tane adam cok rahat sigar. yakiti 35kurus ama bastinmi evoyu aratmaz. parcasi pahalidir ama kolay kolay bozulmaz. 2.eli yavas gozukebilir ama cok hizlidir. temiz araclar cok durmaz ilanda. piyasasi her an patliyabilir 207rcler gibi. yol tutusu aslinda iyidir ama oturma pozisyonu cok yuksek oldugu icin cok haz vermez. basmak sart. virajlarda arkasi kolay birakir genelde ama esp aciksa hemen toplar. gidisi zaten mukemmel o konuda bisey yazma geregi duymuyorum. 207rc alinicaksa ciddi arada kalinabilir ama 207 gt ile cztyi kiyaslamam :)
Bence bu konularda soylenenlere degil kisinin icine sinmesiyle karar verilecek bi durum.iki favoriniz olan aracada gidip binmenizi tavsiye ederim.Ben czt 6 ay kadar kullandim.Herkes satamassin psikoloji bozar vs gibi seyler soyledi.Arac ilanda 10 gun kalmisti.Arac 220 hp veriyordu frenlerim oem di gayette tatminkardi degistirmeyi dusunmemistim.Yol tutus olarak bir sey diyemicem coilover,kule,lastik vardi hic sorunum yoktu tutunma konusunda.
Czt daha sıradışı.
CZT ile GT arasında kaldıysan bence CZT al sonuçta o bir japon fakat işin içine RC yi sokarsan o zaman kesinlikle RC al derim Cooper S motoru var gücü hissediyorsun
207 nin alınacak serisi zaten ne GT ne Le Mans , al bi cam tavan RC bin güzelce.
stok binerim yada birkaç ufak oynama yapıcam dersen 207.ama ben işim bonalume kit le enathanol kit le dersen.doğru adres japon lar.
ps: gerek cam tavan gerekse görsel anlamda 207 bir adım önde
tabi bence....
RC'nin koltukları yeter bence :)
Bu iki aracın kıyaslamasında RC'nin donanımı ve sportif özellikler frenleri vsvs... daha çekici geliyor bana...
alabiliyosan 207 rc derim.her acıdan dedigin için 207 gt tercih ederdim performans olarak czt 207 gt den daha iyi bir araç.
GT candır RC canandır.
Bende gt ile Czt arasında kararsiz kaldım
Czt fiyat biraz daha ucuz , yakıti diğerine göre az , daha hızlı , ve japon
Gt daha gösterişli , konforlu
Benim tercihim Czt oldu
İkinci el konusunda temiz düzgün araba her türlü gider
rc alabiliyorsan al eger gt ile czt arasinda kaldiysan kesinlikle czt
bnde kavraması patlayan yag lambası ısıgı hiç sönmeyen tsiları gördükçe içim parçalanıyor :(
gitsin dersen czt hem gitsin hemde görüntü olsun dersen rc :)
207 rc al, olmuyorsa gt al, yayli haliyle cok guzel duruyor yola oturuyor, czt tipini sevemedim gitti
207 candır ama czt canandır ;) düşük motor hafif araç ve hızlı konfor dersen 207 thpnin konforu gerçekten iyi Türkay abinin aracını kullanma şansım olmuştu gerçekten çok keyifli araç ama arabayla oynarım diyosanız czt alın 207 ile de oynarsınız ama 207ler stock olarak keyifli araçlar zaten fazla kaşıntıya gerek yok :)