106 gti:headers+ simota filtre + 48lik düzboru hks hi power egsoz
Bravo hgt :egsoz+filtre
drag yada roll yapılcak durum ne olur sizce arkadaşlar 200km ye kadar çıkılmıcak yol yok çünkü 150 -170 anca kim önde olur kim kaç boy fark açar ?
106 gti:headers+ simota filtre + 48lik düzboru hks hi power egsoz
Bravo hgt :egsoz+filtre
drag yada roll yapılcak durum ne olur sizce arkadaşlar 200km ye kadar çıkılmıcak yol yok çünkü 150 -170 anca kim önde olur kim kaç boy fark açar ?
kışa doğru baya giderli hgt ile arkadaşımın gti ile roll yapmıştık 180 ne kadar kafa kafaya gidiyolar sonrasını bilemiyorum![]()
180e kadar oyle gidiyorsa daha sonra hgt alır
denenecek hgt ye göre değişir bence..piyasada 1-2 tanesi hariç bilindik iyi yürüyen hgt olmadığı için 106 önde olur bence
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
kesin 106 bozuktur![]()
hangi giderli HGT miş o varsa resmi yada plakası nedir öğrenebilirmiyiz ? aklımızda olsun
aslında ne garip arabamış bu hgt ler de bi bakıyoruz partner le karşılaştırıyoruz bi bakıyoruz 106 gti la ,,neden böle ilginç ,,ama ortak nokta var ikiside pajo ondan belkide![]()
bu konu içinse bu sölenen hızlara kadar 106 gtida bi sıkıntı yoksa önde olucaktırdeniceğiniz hgt kaç model bu arada ? ...
denicek olan 106 sizin galiba,,, hgt nin modelini mk1 mi mk2 mi onu öğrenmek için sormuştumda pekte önemli değil,,,
kaç boy olcağı araçların durumuna bağlı olduğundan net bişi sölenemez ,,HGT lerin bi çoğu zaten bitik,,partner a geçilenleri var hatta o partnerıda sonra astra 1.3 cdti la felan geçiyolar o kadar vasat durumda örnekleri mevcut yani hgt nin,,
şahsen kendi arabam için konuşursam o hızlara kadar bile denesek kafa burun yada bi boy eksik bi boy fazla olurum diyebilirim ama araba var araba var işte![]()
drag işide şöförlüğe,,arabayı tanımaya,,lastiklere vs. gibi durumlara bağlı olduğundan oda çok net bi sonuç vermicektir,,,
en temizi 2. vites 60-70km gibi basın güzel bi deneme olur videosunuda isteriz![]()
Hgt tam açılmaya başlıyorken gtı gaz kesmiş olacak pek adil olmaz, hgt hafife alınacak bir araçta değil![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bence 170 lere kadar gt önde olur 1 boy filan daha sonra hgt gelir alır. diye düşünüyorum.
DRİLL
Dr.Ecu
çok güzel bir yorum dile getirmişsiz gerçektende,,,950kg luk tüy siklet 106 gti a karşı 1190kg luk HGT 2. ve 3. vites zaten pek bi etkinlik gösteremez ortalama 3. vites sonuda hızı 150km olcak HGT nin,tam 4 e atıp gelmeye başlarken olay bitmiş olcak 190-200km ler den önce zaten geçemez kolay kolay hgt o aracı geçiceği varsada,,arkadaşlar yol müsait değil demişler ama sizinde dediğiniz gibi bu hız aralığında pek adil bi sonuç çıkmıcak ,,yada adil demiyelim de gerçeği tam olarak yansıtır bir sonucu olmaz diyelim
![]()
bizim araç gayet bakımlı sadece dezavantaj kuzenın 145 kılo olması(sövcek şimdi bana) hgtnin bakımlı düzgün olduğu sölenemez araca 3.5 kişi kulanyomuş , kendi kendimize gazlıyokene vatandaş gaza geldi arkamızdan bastı sonra geçtim ettim diye konuşmuş bizde düzde bi kalkmayı denicez video çeker koyarım zaten deneyip görecez arrtık
106 almıştır gibime geliyo, sonuçtan haber varmı?
98 Kia Sephia 1.6
04 Peugeot 307 1.4
01 Alfa Romeo 156 2.0
04 Alfa Romeo 156 1.6
97 Opel Astra GSI
94 Nissan 200 SX S13 (= Ne Arabalar Geldi Gecti Ama 200 SX Hayali Hic Bitmedi =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)