balamir_33 Nickli Üyeden Alıntı
görkem ve darkmoon,herkesi otomobillere bizim gibi insanüstü bağları,bilgileri varmış gibi düşünmemek gerek:) o yuzden her zaman yazmak gerek gerçekleri :)
ben vectra kötü demiyorum.veya sizin görüşleriniz yanlışta demiyorum.hatta marea hlx i satınca alma ihtimalim olan araçlardan biri astra gtc.tüm konforsuzluğuna,kemik gibi direksiyon ve taş gibi depriyajına rağmen:) çünkü gtc de konfor aranmaz :) az önce 1.6 turbo alsam söküp takabilirmisin diye ustama sordum hatta sanayide.
opel,ford gibi markalar d sınıfı araçları odun gibi sert yapar.kimisi için iyi,kimisi için kötüdür.2005 mondeo da binmeyi düşünmeyi düşündüğüm araçlardandır tüm odunluğuna rağmen:)
vectranın en boşu 2004ten sonra sanırım hava yastıgını en boş donanımında 6 ya düşürdü.benim 407 için saydığım özellikler en boşu için olanlardı ama:)
saab opel alfa aynı şaseyi kullanıyor da,o şase çok çok üstün değil ki,mondeo da jaguarla aynı şaseye sahip,ama kabin koruma gibi değerlendirilmelerde 407 en yüksek kabin içi koruma puanını almıştır.
iki defa ön düzen yaptıran kişi acaba nasıl bir sürücü? benim 50bin km kullandığım 307sw,30bin km kullandığım 407,15bin kmdir kullandığım marea hlx,60bin kullandığım mareasx,95bin km kullandığım marea sx,30bin km kullandığım stilo...bunların tümü sırayla evimize girip çıkanlar ve hiçbirinde öndüzen yaptırmadık.ama forumlara bakarsak hepside sınıfının en dandikleri:) tümüde dağ köylerinde kullanıldı hemde.kullanıcı hatası bunlar :)
ama ben olsam dizel 407 alırım,lpgli vectra yerine.kıyıda köşede lpg li mareaya park yeri arayıp yaya olarak bir avmye girmek,bisikletle 5 yıldızlı otele girmek gibi geliyor,190cm boyum 150 ye düşüyor sanki:)