Zevkler renkler tartışılmaz ben burda hangisi rollingte yok top speedte alır diyede sormuyorum.Benim sorduğum GENEL OLARAK KIYASLANDIĞINDA HANGİSİ DAHA BAŞARILI İYİ BİR ARAÇTIR ??
Mz4
s2000
Zevkler renkler tartışılmaz ben burda hangisi rollingte yok top speedte alır diyede sormuyorum.Benim sorduğum GENEL OLARAK KIYASLANDIĞINDA HANGİSİ DAHA BAŞARILI İYİ BİR ARAÇTIR ??
Mz4 her yönde daha başarılı ve yeni tasarım bi araç. Ben 1 kere yolda gördüm gerçekten çok iyi .Ancak eski mz4 mü s2000 dersen s2000 derim kasasını bi türlü beğenemedim eski z4 ün.
Eski z4 diye birşey yok bildiğim kadarıyla.Z3 var Z4 var bide yenı cıkan Mz4 coupe var o kadar..MZ4 derken yenisini kastediyorum yani.
bencede mz4
ama s2k da çok gzlll
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
M Z4 daha başarılı ama alıcak olsam S2000 alırım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
eyer heryeri kontrollü olsun lüks olsun hızlıda olsun desem s serisine binerim bence S2000 ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Mz4 kullanmanı tavsiye ediyorum abi kontrollümü deilmi yada kontrolsüzse nası klontrolsüz görmen lazım![]()
birr honda vtec kullanıcısıı olarakk s2000 derım.. her bakımdann s2000 ...! lukslerle ısımız olmazz motoru kuvvetlı olsun yeterxD
Ben ya z4 3.0 alacaktım ya da s2000. arkadaşlarımın araclarına da binerek ederek s2000de karar kılmış biriyim. Fakat burdaki karşılaştırma M Z4 diyorsun ki bence s2000le karşılaştırılacak tek noktası cabrio olması. Her açıdan s2000den ustun bir araç yani. Motoru belli, gücü belli vs. Tabiki M z4 derim. Ama başındaki M harfi olmasa s2000 derdim
bENİM kendi fikrimce S2k Mz4 ün pek bi espirisi yok aynı tamm motor güçlüde S2k görüntüsünü deyişmem.
BMW balina gibi sevmiyom ne bileyim.
S2k İse sayko bakıyodaha tatlı gelio bana agresif faln işte ooff
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)