astranın malzeme kalıtesıde daha ıyı bana gore...
Printable View
astranın malzeme kalıtesıde daha ıyı bana gore...
bahsettiğimiz hb ler olsa focus bana göre daha stabil yol tutuyor ve daha rafine bir araç.. ama sedan ise ve performans dert değilse bence astra yeni kasa çok şık c segmentte premium bir havası var.. tarzı duruşu güzel..
yok eğer güç önemli ise beygirleri aynı olsada 1.6 nın şehir içi ivmelenmesi ve seriliği performansı 1.3 motordan daha iyi olucakdır.
astra çok şık görünsede performans ve sürüş dinamikleri açısından focus derim. arada çok bir fiyat farkı yoksa 115 hp lik olanı daha mantıklı bir seçenek olur. yakışınında çok farkedeceğini sanmıyorum 95 liğe göre, belki daha bile az yakar.
Yıldırım focus alın almışkende 115 lik bul, 90 falan filan sana gelmez enişte :) veya c elysee,skoda rapid de bi ara bak.
Arkadaşların çoğuyla aynı fikirdeyim,Astra gerçekten yakışıklı bi araç fakat 1.3 Cdti motor kesinlikle o kasaya göre değil idare eder seviyede bi motor olsa performans kaygınız yoksa alın diycem ama kullanınca ben şunu anladım hani 1.6 Vectra lara o motor o kasayı kaldırmaz yeaa yaklaşımı vardırya tüm samimiyetimle söylüyorum 1.6 Vectra bu cdti astranın yanında uçak gibi bişey :)
Astrada dizellerin genelinde olan 1.vites te sadece kalkıp 2.viteste yürümeye başlama olayı yok araba 1. ve 2. viteslerde yanlız kalkıyor 3 te hızlanmaya başlıyor gerçekten çok şaşırtıcı.Yazılım yapılabilir ama ben zaten 1.3 motorun canının bu kadar oldugunu düşünüyorum biraz daha sıkıştırılırsa büyük problemlere yol açabilir.