Megane ı benden daha uzun km kullanan adam yoktur heralde. Şöyle söyliim iş için uzun yol aracı olarak kullandım yaklasık 4 senede 90 bin km yaptım. Abartı yaksaydı heralde iş için kullanmazdım. Uzun yolda kayınpederin Vtec2 Civicten az yakıyor. Buradan kastamonuya kadar denedim. Kayınpeder önde ben arkada. Onun hızına göre gittik. Tünel yapacak hızlarda değildik. Ataşehir Shellden beraber doldurduk. Kastamonuda tekrar full ledik. Civic toplamda 38 lt yaktı megane 32 lt yaktı. Civicle yolda bi daha almak zorunda kaldık çeyrek depoya düştüğü için. Deposu 40 lt. Ben almadım. 1.4 TSI daha mı fazla yakıyordur onu da sanmıyorum aralarında 1 lt oynar en fazla aynı kullanım hızlarında.
Leon Cupra olayına gelince Leon evet megane dan güçlü ve mod a daha uygun. Motor teknolojisi olarak çok önde. Ama 1.4 TSI ın Megane kadar hızlanması için çok fırın ekmek yemesi gerek. Ben stock a yakın yazılımda cansın ın yüklü polosu yanımda gidiyordu ki kilo farkı cartı curtu çok fazla aramızda. 207 lerin zaten şansı yok. Megane ben ilgilenene kadar fazla duyulmuyordu. Herkes alma yürütemezsin dedi. Allaha şükür araştırdık ettik kırmadan yürüttük. Oem turbo oem enjektörle dyno dynamıcs üzerinde 266 hp aldık. Yüksek sıkıştırmalı hiç bir type R o güçlere gelemedi aynı dyno üzerinde bu zamana kadar.