kalipson Nickli Üyeden Alıntı
Ya birakin Allah askina... Arabalari hizlandircam ayagina butun civatalari gevseyene kadar suyunu siktiniz, laboratuvar faresi gibi uzerinde denemediginiz sey kalmadi; simdi kalkip bana daha iyi diyorsunuz... Gecin bu ayaklari...:p
Salatanizi ana menü gibi lanse etmeye calisip ta guldurmeyin kendinizi....
Hey Allahim ya.. Muhabbetin de konunun da b.ku cikti. Alper hoca(izmir) haric diger araclari cok iyi takip ettim ve biliyorum. Beni degil baskasini yemeye calisin. Bu benim ikinci RS'im ve bunu daha icime sinerek aldim ve ne nedir ne degildir az cok biliyorum. Ingilizcem de iyidir; birakalim bu yabanci site islerini. Biz de okuyoruz ediyoruz. Eline uc kurus para gecip te ilk defa RS almis cocuk muamelesi yapmayin. :cool:
Bu arada, satin aldigim insanlari tanimadan etmeden bu tarz sozler sarfetmeyin. Sacmalamayin. Anlatilanlarla uzaktan yakindan alakasi yok okuduklarinizin. Adamlar yedek anahtari bulamadilar da satisi yptiktn irkac gun sonra kartin parasini bile yollayan delikanli insanlar. Hem de satis oncesinde kartin muhabbetini bile ben acmamisken ve sormamisken. Bi de benim arabayi aldigim insanlara bi soralim bakalim ne diyorlar. Ukelalikta son nokta gormeye giden insanlar.. hadi buna da bi yorum yapsaniza isinize geliyorsa. Isiniz gucunuz b.k atmak baska da bi b.k bildiginiz yok. Kimileri gibi bozuk volani itelemeye calisacak kadar karakter yoksunu tipler hic degiller...
Diger yandan , inanc'in araba mi daha iyi. Yahu adamin(!) arabasinin motor bitti gitti yardirmaktan. Siz neyin kafasini yasiyosunuz?? Sizin iyi anlayisiniz motorun icine edip sonra motor toplayip ahan da ne iyi RS'mis, ne guzel yuruyor demek mi?? Hey Allahim ya.... Adama coban muamelesi yapcam diye koyun moduna sokmayin kendinizi yok yere...