:cool: :eek: :Deli: :icon13: :icon_wack
Printable View
:cool: :eek: :Deli: :icon13: :icon_wack
O zamanlar modifiyeli araba parmakla sayıldığı için o Vectra akıllarda yer etmiş. Güzel olan şey, bu kişilerin 10 sene önce de tuning e meraklı olması, şimdi de. O yüzden biraz da bu işlerde birfiil yaşayarak tecrübe sahibi olan arkadaşlara saygı gösterilmesi önemlidir.
Bir de bu karşılaştırma konusu açıldığında bilgi sahibi olmadan fikir beyan eden arkadaşlar aceleci davranmasa, daha okunabilir yazılar ortaya çıkar. "Sarı mı Kırmızı mı" sorusu gibi olmaması gerek cevapların.
http://videos.streetfire.net/video/1...AEC6C1BCEF.htm
buyrun olay turboya kadar gelmis..bi videoda benden olsun :D
fenaa uzuyo Primera.. :)
kesinlikle vectra
Vectra GT 5boy onde gozukuyo :D
arkadaşlar ben opleciyim ben opele verdim oyumu zaten opel üstün saol kardeş paylaşım için
benimde oyum vectraya.. durusu bile primeradan daha güzel.. motor olayına gelince paran varsa parca getirir yaparsın..
aslında ben karar weremıyorum hangisi ustun diye..
ikisininde konforu,donanımı,yuruyen aksamı,gorunusu cok guzel..motorlarıda birbirine cok yakın..iki motorda eger parcasını bulursan cok rahat modlanıyo ve guzel gucler weriyo..:) eniyisi ikisindende almak birer tane
babamda 98 vectra gt vardı... servisten öğrendiğimize göre gtler hem 150 hemde 136hp olarak satışa sunulmuştu.. bizdeki 150lik idi... önceden sahibi olduğumuz cd vectraya göre baya iyi gidiyordu... şekil olarakta kat kat daha güzeldi... o zamanlar primera gt ile karşılaştırma fırsatımızda olmuştu... tasarım, konfor, donanım olarak vectra gt, performans ve dayanıklılık olarak primera gt derim..
vectra gt çok özel bir araç şu anda bir büyümüzdede turbo kiti mevcuttur.üçbuçuk 4 milyar gibi bir paraya ama 20 milyar harcarsan evoya selektör atarsın 50 milyar harcarsan 911 aturboya atarsın kısacası hp=money
irenıom ecoteclerden nefret edıom.
rolda 106 ları geçiyoda ondan :D
gt alır bence
nıssan gt onde kalkar roll 2.vıtes vectra sonradan acılıyor 5 gıbı yetısır yakalar ;)