temiz bir e39 bulabilirseniz ilk tercih e39 olmalı.5 serisinin efsane kasası bence.
Printable View
temiz bir e39 bulabilirseniz ilk tercih e39 olmalı.5 serisinin efsane kasası bence.
Accord a kötü araba denemez , hele ki fiyatıyla hiç hiç denemez. 30-35 aralığında sorunsuz konforlu çok çok güzel bir seçenek. Ancak e39 denince de hemen sağda solda çakal çukal arabaları gelmemeli akla. Temiz düzgün binilmiş , düzgün insandan düzgün fiyatlı e39 denk gelirse 28 yada 30 artık ne olursa çok daha güzel olur diye düşünüyorum..
Ekstra bir durum olursa ; gelir durumu maddi rahatlık tercihte en önemli etken. Muhtemel olarak accord dan sorun çıkma yada yaş gereği alt takımdır , rulmandır ıvır zıvır masraflar daha az olacaktır. Yada şanzıman - motor dan bir sorun alırken güzel bakılır edilir ama oldu ki bir sürpriz masrafta e39 daha zorlayacağı için , ben e39 530 a binicem , bişey olursa da yaparız toplar yine bineriz diyebilecek özgürlük var ise her zaman BMW öndedir.
Aman bişey çıkarsa incir ağacına oturmayalım sonra diyorsak uzak durulabilir..
accord bence de
bana kalırsa :D e39
E39
.......
O segmentte Japon sevemedim gitti...
Kasası düzgün motoru bitik uygun bir 5.20 E39 alır stroker yapardım.
e39 tabikide.Temizini yakalamak lazım arkadaşın dediği gibi bende takip ediyorum e39ları temizi denk geldiği zaman 3 günde satılıyor.Ararken sabırlıda olmak lazım tabikide.
Bence Accord. Her ne kadar BMW de olsa her an sorun çıkrabilecekmiş hissi veriyor eski model BMW'ler.
düşünen olursa mutant satılık :)
Accord bencede tercih edilmeli bmw bu sahipleri hep para harcar :)
E39 5.30 um vardi 170binde sattim 2,4 accord ariyorum bence sehirici trafik icin e39 zevk vermiyor
E39 senelerce dünyada ödül kazanmış bir araba. Yaştan dolayı kesin sorunları olacaktır ön takım vs gibi. Ama 1 kere harcarsın her tarafını toplarsın sonra senelerce bi daha kafanın bi yerinde soru işareti kalmaz. Hondadan çok daha rahattır kıyas kabul etmez. Arkadan iter oof ne eğlenirim diye düşünme kasa ağır ve motorda hantal. Tavsiyem o kasa için 528 ya da 30 olur.
BMW e39 5 serisi ilk seçimim olurdu ,
Yakın bir arkadaşımda e39 5 serisi araç vardı aracının kilometresi olmasına karşın , bakımları dışında hiç bir masraf ile karşılaşmadı , parça konusuna gelince bmw de e39 kasa için söylüyorum belirli parçalar pahalıdır ki bu parçalarda normal durumda extra bir durum olmadıkca degiştirmiyceginiz parçalar belkide fiyatlarını bile haberiniz olması gerekmiycek , onun dısında belirli parcalar zaten uygun ve bulmak kolay .
BMW de çogu araçta yakalayamıycagınız bir konfor var , araç almadan önce mutlaka deneyin sizde fark ediceksiniz , kullanım zevki ve konfor olarak (dolu bir paket ) size yeni bir aracı belkide aratmıycaktır . Saglamlık konusunda zaten kendini kanıtlamış araçlardan , benim size şahsi fikrim yorumlardan ziyade aracı kendiniz deneyin .. umarım gönlünüzden geçen marka/model aeaca sahip olursunuz . :)
Bu saatten sonra en temiz E39 alsanda sorun çıkartabilir.. kasa çok piyasa aracı oldu ilk defa bmw de 5 serisi bu kadar çok 3 serisi muamelesi görmüştür herhalde e60 da ve sonrasındada görmedi.. bu tek E39 has bir şey..
Kısaca E39 alma niyeti varsa birisinin zaten cebimdeki 40 bin tl var gidip E39 alıcam şeklinde olmamalı.. Cebimde 40 bin tl Artı olarak 5-6 bin tl de süpriz masraflara karşı para var arabanın parasından ayrı şeklinde olmalı bence.. o şekilde E39 bakmak lazım.. yoksa en ufak süpriz bir arızada üzer..
Sonra masraflarıylada baş edemeyince her yeri arızalı çoğu yeri çalışmayan piyasadaki E39 lara döner..