Kesinlikle İbiza derim
Printable View
Kesinlikle İbiza derim
İbizanında Punto'nunda torku 195 nm :) ibiza 2200 devirde hissettiriyor torkunu.
2004 olanlar 75, yazılımla 100'ü görmek mümkün. 80 hp olanı seat forumundan bi arkadaş megachips ile 105 hp 260 nm çıkardılar arabadan.
Ama ibizaya yazılım şart gibi birşey, 2000 devir altı ciddi ölü. Sonrası canavar ama :D
İbizanın güzel gözükmesi için, makyajlı kasa tamponlar, cupra lip ve inceden bi basıklık gayet güzel.
Benim aracım bu şekildeydi ;
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...51588322_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...35818856_o.jpg
Hahahahahahaha ersinden ne bekliyon ki abi du bakalim olursa eger adanaya gidecez belli
Ya allah yukarda abi vallahi punto daha yakisikli araba be abi bide seatin icine bakiotum torpido bombos sade 4 dene gosterge koymuslar utanmasalar teypsiz cikaracaklarmis arabayi ahahha :)
Ben 2008 1.4 TDI 80HP Fabia kullanıcısıyım.Gidişinden, yakıtından gayet memnunum.Sesinden ve yalıtımından ise memnun değilim:) Multijetten biraz fazla yakar ama genel olarak sizi üzmez.40litre mazotla 710km yaptım en son depomda.Sıkışık olmayan trafikte.Genelde şehir içi 5-6 litre arası yakar.
Bi ki fotosu aracımın.Şahsen ibiza yerine fabia alırdım ben ve aldımda:D
http://i924.photobucket.com/albums/a...ps7767aab0.jpg
http://i924.photobucket.com/albums/a...8/DSCF3921.jpg
bak abi aldırıcaksınız bana şimdi basacam gidecem adanaya :D
Bilmediginz puntodan ise dogusun ibiza bence gayet iyidir aracin uzun sure satilmamasi biraz kismetsLik birazda dogusun herseyi ap acik yazmasiyla alakali cocuk ustun koru bi ilan qcsaydi cokdan satilirdi bu fiyata . Bi tampon bir lip az basiklikla cok guzel olur mustu abi.
Biliyorum abi, Özgür abi kapı kollarının ve direksiyonun soyulmasına takıldı ki haklı da vw grubunda soyulmayan azdır diye düşünüyorm ve kötü duruyor ama ibiza sahipleri varsa söylesin soyulmayan var mı? Hele ben alana kadar kadın hep yüzükle kullanmış.. Dış kapı kollarının içinde oje izleri vardı da pastayla çıkardım :D
Abi 6 yı geçmez yani çok sıkışık trafikte bile 6 olmuyor.. Ki ben yazılım yaptırmadım yazılımla o 1 1,5 lt yi geri kazanırsınız.. Bir de şöyle bir şey var çok ilginç bir şekilde stock ibiza, stock puntodan ve corsadan hızlı.. Ben şu ana kadar tek başıma top speedde 180 i hiç geçemedim, başka konuda bu 75 hp ile 220 yapanlar nereden bırakmışlar arabayı anlamş değilm, Birkan üstüne alınma sakın sana değil zaten normal senin yaptığın 190..
Teşekkür ederim güzel yorumun için Serkan abi, gerçekten paspasın fotosunu isteseler atarım o kadar rahat içim..
Abi ne zaman istersen göndereyim araba almaya gerek mi var :)
Genel olarak ben gerçekten ibizadan memnunum. Motor sesi camı kapattığınızda gerçekten yok, duvar kenarından geçerken cam açıksa bu benim araba mı başka araba mı falan diye düşünüyorum bazen. Süspansiyonlar biraz sert hatta ibiza sahipleri bilir böyle battı çıktıya sert girerseniz kuleye vurur yüksek hızda, donanım olarak hız sabitleme, yol bilgisayarı, dijital klima, derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon, yine yükseklik ayarlı hem yolcu hem sürücü koltuğu, ısıtmalı ve elektrikli ayna, ön arka sis farı var. Kaset çalar var hep radyo dinliyorum ses sistemi bence yeterli 2 twitter 2 hoparlör olmasına rağmen. Arkalarda 2 twitter ve 2 hoparlör yeri var ama boş. Bakımı uygun zaten sorun da çıkaran bir araba da değil. Ailem de gerçekten satmamı istemiyor aslında.
Kendi arabam için triger ve su pompası 113.000 de değişti tabi su ve antrifriz de.. Yağını bilmem nesini de 2000 km önce değiştirdim egr emme temizliğiyle arabam satılık ilanı varken yaptırdım binecek gibi. Ben bu arabayı 107.000 de aldım, şu an 126.000'e geliyor. Bu zamana kadar bana çıkardığı masraf bir kere klimanın bir sensörü bozuldu ve Koray abiye söylemiştim arka camı sabitleyen bi plastik mi ne kırık diye, onu bile yaptırdım.. Başka hiç masraf çıkarmadı. Gerçekten o kaput altı fotosunu çektirdğimden beri kaputun altına bile bir kere bakmadım, mazot koy devam. Benim içim rahat, kazası yok, 1 parça boyası var. Buraya kadar niyetlenip cebinde yeteri kadar parası olan kimse beğenmeyip geri dönmez bundan eminim. Gerçekten tek ama tek satma nedenim hızlı araba almak, sırf benzinini karşılayabilmek için işe başladım bile. Umarım hayırlısı olur herkes için.
Benim 190 vurdugum yolda hafif bi egim mevcuttu zaten dogus, bide benimki 80 hpydi aradaki 5 beygirin farki diyelim :)
Duz yolda dedigin gibi 180de takilip kaliyor. Valla 220 goreni tebrik etmek lazim harbiden :D liftteyken cektim ibreyikoydum buraya sanzuman 210a kadar musade ediyor ki yolda zaten bu mumkun degil
Stok 80'lik Cordoba da 195'i geçmemişti, hafif eğim yakalandığı halde düze geri gelince :D
Doğuş yazmış zaten, bence İbiza.
bu arada daha önce ibiza v.s. kullanmadysanz aksam okmeydanında olcam mustu abi gelin bakın arabaya sürüş sitiline v.s.
Habrrlesiriz sekocum sagolasin douu bakalim ersinin fikri bi gelissin :)
lan 13:20 sabiha gökçenden uçak var adanaya , alayımmı biletleri?
Sana mi alcaz bana mi amk hahahaha