Saab 9-3 TTid Aero (çift turbo,180 HP) otoatik falan olunca 50-52 bin euro oluyor.. onu düşünür müsün ?
Printable View
Saab 9-3 TTid Aero (çift turbo,180 HP) otoatik falan olunca 50-52 bin euro oluyor.. onu düşünür müsün ?
7 aydır araba arıyorum daha doğrusu alınabilecekler konusunda babamı ikna etmeye çalışıyorum, Saab'tan tutta Audi'ye kadar hepsine baktım onunda içine sinen araçlar bunlar diğerlerinin yanına bile yanaştırmıyor :(
520d i orjinale yakin alip soradan jant chomline vs ilede desteklemek mantikli olabilir..
320d düşünülmüyormu ? makyajlandı da
5 serisi kasa değiştireceği için cok uygun fiyatlara bulabilirsin sıfır olarak kosiflerle görüş.300C düşünme diyorum elinde kalır 2.el değeri düşük.Audi A4 lere bakmanı tavsiye ediyorum 1.8T ları cok verimli aksesuar kalite olarakta tatminkar.C serisinde dizel yerine C200 comp. test etmeni öneririm performans olarak klasik mercedes çizgisinden farklı 184 beygir hemde karşılaştırmasını yaptığın hiçbir otomobilde olmayan yenı denenen ve cok başarlı bulunan direksiyon ve amortisör sistemine sahip herzamanda para eder.Benim gibi BMW hastası bir adamı bile mercedes manyağa yapan ve aldıran bir otomobil..
yaşina göre bir araç arıyorsan 520 büyük gelir benim kanatimce...ama illaki alıcam diosan da sıfır baz model alacağın fiyata ikinci el yüksek modelli m 520 bakabilirsin...
beyaz 5.20d m pack + m5 çok kollu jant köşeleri kırık kırık gibi olan janttan :D
Seneye düğün var ve işlere koşturmaya başlayacağım ondan dolayı 3 serisi çocuksu dediler yoksa benimde gönlümden tek kapı beyaz 320d m pack geçmiyor değildi.
5 serisinin m pack olanını istiyorum ama fiyat farklı çok fazla değer mi değmez mi ona karar veremedim daha öncede açıkladığım gibi donanım için o kadar fiyat yükseltmek yerine C'ye binerim hem donanım açısından tatmin olurum temde mercedese binerim! Yeni C kullanıyorsun sanırım + ve - leri neler söylersen sevinirim?
Seneye düğün var ve işlere sarılacağımdan dolayı 5 kasa tercihim.
Yeni C serisi eski modellerine ve mercedes stiline aykırı performansıyla ,yenı geliştirilmiş ve yenı gelecek tüm mercedes modellerinde kullanılacak olan anlık sertliği otomatik ayarlanır amortisör sistemiyle yenı geliştirilmiş direksiyon sistemi ve sportif görüntüsüyle cok güzel bir secim.Senelerdir BMW Audi Honda Peugeot Land Rover vs bircok tip arac kullandım ve en memnun kaldığım arac C oldu.Bu tamamen tarz ve zevk meselesi beni fazlasıyla memnun etti hatta bundan sonra Mercedesten devam etmeyi düşünüyorum Allah imkan verirse başka arabaya binmem bundan sonra.
kesinlikle mercedes
hepsi mükemmel kalitede,Ben 300c tercih ederdim,asaleti ve dikkat çekiciliği ile ön planda
5 almazdım şahsen,çok kompakt
C gerçekten harika,bi chiple deli makine olur
tavsiyem c220...
Sonuşta zewk meseLesi 300 c diyen fazLa oLmamiş ama bence mükemmeL bir araç. Şahsen benim için hepsinden daha öte bir araba.
arda senı tandıgımdan berı araba alacaksın noldu almadınmı hala?:D:D:D