serkanOC Nickli Üyeden Alıntı
Valla bana pek inandırıcı gelmedi. Neden diyecekseniz ; Benim aracımda 2002 model garaj arabası olması rağmen ön kaput ta taş izleri tamponunda çizikler yanına park edenin insanlık dışı hareketiyle açılan kapısının çarpması vb gibi nedenlerle oluşan göz zevkine tacizler var..
Benim bildiğim BMW de Recaro olur recoba koltuğa hiç rastlamadım.. Recep İvedik in dediği gibi -çakma değil haa orjinal- lafını çok kullanmış..ki bu kadar düşkünsün madem 1500 e nasıl jant lastik aldın ?
Hepsine he desende fiyatı da bence yüksek..
BMW nin karışıklığına gelirsek; bu sadece bu marka için geçerli değil her araç alanın elinde kalabilir eğer 10+ yıldan bahsediyorsak.. kimisi 3 eksiğe alayım 5 masraf eder on numara yaparım diye alır kuruş masraf çıkarmaz, kimisi 3 fazlaya alayım kafam rahat olsun diye alır dünya masraf çıkartır..
BMW nin kronik sorunu: yaşı biraz geçince genelde bi gencin eline geçer ve bu arkadaş spor ruhlu olan bu arabayla basıp son kullanıcısı olmadan elden çıkartmak ister.. dolayısı ile araba yorulur, bakımları düzenli yapılmaz ve size geldiğinde artık BMW sorunludur..
Ben genel bir olasılıktan söz ediyorum tabi ki herkese her markaya değil ithamım ama almadan önce anlayana iyi bir kontrol şart ki buda herkesin ortak fikridir diye düşünüyorum..