ecotec turbo olması biraz dezavantaj cupra TFSİ a göre...
Printable View
ecotec turbo olması biraz dezavantaj cupra TFSİ a göre...
ecotech ıyıdır ıyı:)
orası öle tabı, tfsı ın teknolojısı bıraz daha ılerıdır.. sonucta guc ve tork dağılımı muazzam;)
Sınıfında uzak ara en iyi fiyat/performans oranına sahip bir araç. Sadece konsol biraz kaba, koltukları çok fonksiyonel ama onların da görüntüsü çokta iyi değil. Motor, şanzuman zaten 10 numara.
pist olayına girince RS liderdir tartışmasız ,
orjinalden 240lık opc 'yi 0-400de yiyebildiğini biliorum
RS bence hot hotch kategorisinde lider ....
nE iyimiş öle 2 gun test falan, al götur eve.
Bendede 3 gün Porsche cayman kalmıştı :) benzinde taşıtmatik hahah
Ben audı s3 derım
Demişmi demiş vtec- sedan paylasım ıcın tesekkurler kardesım
bu araç hakkındaki düşünceleriniz nedir ? geçen gün 2 günlüğüne test etttim sarması harici gidişi tatminkar...2,0 TFSİ 240 hp audi s3 ile aynı makineye sahip...fiyat olarak da 61000 ytl gibi bir rakama birakıyorlar...
bu araç la kıyas alacabileceğimiz araçlar nelerdir?
uzun vadede binilmesi ve hafiften kurcalanacak neler yapılabilir?
61000 ytl ye değer mi?
geyik dönmemesi rica olunur...
yazılmiş dimi bende burda s3 ibaresi göremiyorum:)
ayrıca s3 mü cupra mi diye bir yazı da göremedim...elalemi kapat etme düşüncesi yerine paylaşimci olunursa daha iyi olur...
geyik dönen bir durum yok yazılmışmı diye sordun yazılmış dedik konu içinde geçtiği için eşek kadar yazmana gerek yok kimsenin gözü bozuk yada algılama sorunu yok burda. kapat etme derken kapak etme diye bişiler söylemeye çalıştın ama böyle bir olay yok kendi kendine kuruntu yapma değişik benzetmeleri, yanlış insanlara karşıda yapma..
kendi kendime kuruntu yaptiğim yok farkındaysan konu içerisinde karşilaştirma da yok o mu bumu s3 mü cupra mı die bir karşilaştırma yok yalniş insanlar kimmiş değişik benzetmeler yapmişim??? kimseyi kapak etme gibi bir derdim yok beni zaten bilen biliyor tanıyanlar da tanıyor ;) neyse konu bozulmasın ortada bir sorun varsa pm yoluyla halledilir olur biter...
konu Cupra hakkındaki düşünceleriniz...
kendi yazdığından kendiside habersiz.. neyse uzatmanın anlamı yok bence de gerekte yok böyle sanal geiklere.. kredin çıkmamış ama alırsın umarım istediğin arabayı ;)
civic type r Golf GTİ megane RS gibi araçlarla kıyas edildiğinde neler çikabilir? sayfa 1
kanka GTİ da kullandım type r da ama bu seat ın verdiği tadı vermedi desem inanırmısın?s3 test ettim geçen gün bir tek onun tadı başka ama fiyat olarak beni bayaği bir zorluyor...51500 EURO sayfa 2
s3 kıyas bile alamadım fiyatından dolayı dikkatli okunursa...yavuz abi..
Ben ilk mesajı okudum, ona göre yorum yaptım.
Dedigim gibi 61bine de s2000 alırım, seata vermem o parayı :)
Geyiksiz konu cilvesiz kıza benzer :D
Relax :)
yorum için teşekkürler..........