yeni kasa 184 lük
Printable View
Garip ama ben jant ebatlarını merak ettim :)
birde video olsa ne güzel olurmuş
hayırlı olsun bende tam ezer dıcektım :D
x3 ile senin kilo aynı mı ?
20 boy biraz zor bana göre de..
x3 dediğin 1800 kg yusufun 3.18ci 1320 kg arada kaç kilo war?
senin araçda e46 ile hemen hemen aynıdır. geçmen doğal olur. hemde 4 çeker gibi bir dezavantajın yok.. yorum yapılırken bunlarıda göz önünde bulundurmak gerekir.
sıfırdan kalkarım allah ne verdiyse basarım, bizde öyle, aralık falan hikaye :) ben 1800 kilo oldugunu bilmiyordum o kadar ağır olacagını tahmin etmedim, nerdeyse 2 ton
otomatikte kullanmıştır o, fark yine de 10 boy olmaz bence, senin araba 230 yapıyor mu onu da merak ettim, o da muamma :D
çevrede varsa bi x3 sen kullansan abi belki 10 boy olmaz 9 boy olur sonuç değişmez 318 x3ü ezer abi :)
bu arada x3ü her türlü kullandık abi manuel sport her türlü kullandık ve farklı farklı kişilerde kullandı sonuç yine aynı..
x3 le 180 ene kadar 1-1.5 boy devamında çok geride kalıyor
Biz 177 lik x1 ile f20 1,16i 136 lık denemiştik. X1 alıyordu. Tren gibi gidiyor. Ama şunu göz önünde bulundurmak lazım. X serileri yüksek , sedan veya coupe gibi yüksek hızda gidemez. En fazla 180 e kadar denenir. Sonrasında zaten rüzgar etkisinden gidemiyor.
usttekı yorum acıklayıcı olmus bence,116gbı teknolojık ıyı gıden aracı gecıyorsa, ya 318 cok cıgerlı yada x3un durumu ıyı degıl..
e46 mı 16 jant takılı olan ? Eğer öyleyse piyasadaki bmwler hep 18 jant , ağır jant ile yürüyememe durumuna düştüğü için , 16 jant çok değişik etki yaratabilir :)
X3e 30 lira vereyim trafikten men edelim .
Anlaşılan X3'ü kullanan eleman ECO MOD'da yürümüş beyler. :)
Arabam diye demiyorum, hiç acımaz boy boy yer:D ama canı sağolsun, 140'dan sonra gitmese de konforlu ve eski versiyondan daha iyi. 0-100 ü iyidir ama şanzıman yürütüyor arabayı, senin aracı geçer gibi bence kardeşim
143 lük 3.18 lerin performansları iyidir gerçekten.. çok sağlıklı e36 3.20 manuelim tutunamıyordu yanında.. ancak yinede o kadar fark atması 184 lük x3 e şaşırtıcı gelmedi değil..
işin ilginç yanı; yanlış okumadıysam sevgili serdarın mutantının geçilmesi x3 e .. zira mutant 3.28 le yakın yürüyordu okuduğum topiclerde..
bu durumda e46 3.18 , 3.28 falan dinlemeyecek gibi bir sonuç çıkıyor ortaya.. :)
hakikaten ilginç.. bu 3.18 le denemek isterim bende hatta bu akşam dahi olabilir..
Ankaraya geldiğimde bende denemek isterim 120d aracım ile...
chipli e93 nasıl geciliyorsa standart e92 ye arada olan min 20 30 hp ye ve artı tavan agırlagna ragmen. koskoca eşşek ölüsü 4 çeker jipin geçilmesine niye bukadar şaştınızki
bu söyleminiz benim yazıma cevaben sanırım :)..
ancak daha dikkatli okumanızı tavsiye etmek zorundayım.. beni asıl şaşırtan şey; mutant diye isimlendirilen, 3.28 lerle yakın yürüyen aracın 3.18 ten fark yiyen x3 e geçilmiş olması..
bu resme göre düz mantık şunu dikte ediyor ; bu 3.18, 3.28 falan dinlemez.. neredeyse m3 le yürüyecek..
anlatabildim sanırım :)
valla denemende fayda var.
x3 ile benim aramda kilo olarak pek bir fark yok. fakat benden 120-130nm fazla torku var o aracın ve genelde hafif rampada denemek durumunda kaldık.. benim kilom 3.18ci kadar olsaydı işin rengi çok değişirdi x3 le olan denemede.
3.18ci ile karşılaştırmaya alırken kgları da düşünmek lazım
1320 kg 3.18ci - 1800kg x3 (burda 480 kg daha hafif ve yeni teknoloji motoru olan 3.18ci avantajlı)
1640 kg mutant -1800 x3 ( 160 kg hafifim ama x3 ün altlardan itibaren stabil olan tork avantajı ve 120-130nm daha fazla tork avantajı var)