Abi yapma 0 dan asıl geçiyorum :) 0 dan kaltigimizda direk açıyorum :) ben bi video cekiyim abi 0 dan ara hizdan uzunda falan bi gorursun :)
Printable View
Biz 177 lik x1 ile f20 1,16i 136 lık denemiştik. X1 alıyordu. Tren gibi gidiyor. Ama şunu göz önünde bulundurmak lazım. X serileri yüksek , sedan veya coupe gibi yüksek hızda gidemez. En fazla 180 e kadar denenir. Sonrasında zaten rüzgar etkisinden gidemiyor.
usttekı yorum acıklayıcı olmus bence,116gbı teknolojık ıyı gıden aracı gecıyorsa, ya 318 cok cıgerlı yada x3un durumu ıyı degıl..
e46 mı 16 jant takılı olan ? Eğer öyleyse piyasadaki bmwler hep 18 jant , ağır jant ile yürüyememe durumuna düştüğü için , 16 jant çok değişik etki yaratabilir :)
X3e 30 lira vereyim trafikten men edelim .
Anlaşılan X3'ü kullanan eleman ECO MOD'da yürümüş beyler. :)
Arabam diye demiyorum, hiç acımaz boy boy yer:D ama canı sağolsun, 140'dan sonra gitmese de konforlu ve eski versiyondan daha iyi. 0-100 ü iyidir ama şanzıman yürütüyor arabayı, senin aracı geçer gibi bence kardeşim
143 lük 3.18 lerin performansları iyidir gerçekten.. çok sağlıklı e36 3.20 manuelim tutunamıyordu yanında.. ancak yinede o kadar fark atması 184 lük x3 e şaşırtıcı gelmedi değil..
işin ilginç yanı; yanlış okumadıysam sevgili serdarın mutantının geçilmesi x3 e .. zira mutant 3.28 le yakın yürüyordu okuduğum topiclerde..
bu durumda e46 3.18 , 3.28 falan dinlemeyecek gibi bir sonuç çıkıyor ortaya.. :)
hakikaten ilginç.. bu 3.18 le denemek isterim bende hatta bu akşam dahi olabilir..