Ölücü çok :) hayırlısı artık Golf alırsak yay,cc,bi-xenon şart. Fiyatlarıda yazdın soğuk rüzgarlar esti bi ince ahah :)
Printable View
golf bariz once bu karsılasmada :)
Piyasada ne kadar satılık düşük km.'de Golf Tdi Comfortline varsa aradım min. verdikleri fiyat 56.oooTL., Golf Tdi Bluemotion'da 54.oooTL. civarı sizce hangisini seçmeliyim?
Varsa bildiğiniz cevrenizde Golf onlarada bakabilirim. :)
şecenekler arasından renaultları atacak olursak eski kasa olmasına ragmen en usturuplusu Golf kalıyor bence highline-comf-bmt artık bütcene kalmış :)
secenek dısında ceed kullanıcısı olarak eski kasa proceedle yeni ceedin (kardeşi i30 da diger opsiyon olabilir ) alakasız oldugnu söyleyebilirm.48-49 litrelik mazotla tam 840 km yaptım yeryer sakin yeryer gayet tempolu daha düzgün kullanımla artabilir mesafe.tabi kore almıyım dersen diyecek birşeyim yok :D
Bu seçenekler arasından Golf en mantıklısı Kutluhan. Donanımı çok değil yüzü eski fakat Golf işte. Başka araçlar düşünüyorsan Guiletta bakılabilir. Focus 3 ün Titanium X Paket - Sunroof - Led olanları internete 56-57'ye düşüyor. Golf yerine daha mantıklı olur böyle araç bulunursa bence.
Bizim Bekay'ın Cülyetta satılık 50diyordu bir konuş istersen Golf o paraları etmez, şuanda dizel 2011-2012 dolu sayılabilecek kmsi normal dizel c sınıfı araba 50 eder üstü şişirmecedir verme sakın.
Berkayın Cülyetta güzel bir araba bi bak derim.
Golf Highline aldım, yorum yapan ve yol gösteren herkese tesekkur ederim.