merhaba arkadaslar.
2009 honda civic elegance
70bin km de ve sunroofsuz.
37000tl ye alinir mi? alirken nelere dikkat edilmeli bu aracta biraz bilgi verirseniz sevinirim.
tesekkurler.
merhaba arkadaslar.
2009 honda civic elegance
70bin km de ve sunroofsuz.
37000tl ye alinir mi? alirken nelere dikkat edilmeli bu aracta biraz bilgi verirseniz sevinirim.
tesekkurler.
sunroofsuz elagance yok.sizin baktığınız araç premıum pakettir.araç makyajlımı ? hata boya durumu ne? renk ? vites ?
dikkat etmeniz gereken fazla bişey yok bu kasaların benim bildiğim 2 tane kronik sorunu var yüksek hızlarda fren yapınca uğultu şeklinde ses gelmesi ve direksiyon kutusunun ses yapması..
evet arac makyajli. aracta 2 parcada boya var ama ciziklerden dolayi ve resimleri mevcut. satici da tanidik sadece aracin piyasasi nedir bu fiyatlara eder mi acaba satarken de fazla zarar ettirir mi? cunku en fazla 1-1.5yil kullanacagim bende. aracin rengi siyah ve otomatik (f1). takasta 35bin fiyat vermisler. bende zorladim 38 istiyordu 37kadar indirebildim.
not: elegance ve premium konusunu karistiyor da olabilirim. aradaki fark tek sunroofmus galiba.
Aracin temizliği icinize sindiyse fiyat normal gibi..hayırlı olsun şimdidenayrica yakıt performans vs ile ilgili sorunuz olursa yardım ci olabilirim.3 tane o kasa dan(fd6) aldik sattik
![]()
dayımda var 2009 sunrooflu hondanın donanım paketleri hakkında bilgim yok ama elegance olabilir. benim gördüğüm tek sıkıntısı arkaya standart 3 kişi oturunca yoldaki hafif bi dalgalanmada bozuklukta arka taraf çok vuruyor aynı şeyi bir iki yerde daha okumuştum araç benim olmayınca amortisörlere baktıramadım sadece bu aracın sıkıntısı olabilir
2012 boyasız premium sattı arkadaşım, 41liraya... elegance olsa neysede çok geldi bana 37bin
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
ben fd6 kasa elegance düz vites 1.5 yıl kadar kullandım gerçekten keyifli bi araba yoltutuş felan gerçekten tatmin edici arkadaşlarda bahsetmiş bende bahsedeyim arka takozlar biraz sesli çalışıyor çukura girince tak diye ses geliyo ama endişelenecek bi durum yok normal dediler onun haricinde ben bi sıkıntısını yaşamadım fiyat alarak eger şüpedeysen vtec2 nin 30 bin ettiği piyasada bence fiyatı normal iyi forumlar dilerim
Kafanız karisacak ama ben soyleyim 2011 model fume elegance sunroof falan var tabi arabanin arka kapısı çizik ten dolayı boyalı fotosu falan vardı ve km daha 17 bindi otomatik vites ti araç Eskişehir'den 40.500 e bi abime aldık geldik araba bildiğin sıfırdı sizde hergün bakın Bütçeyi de biraz asabilirseniz böyle bişey alın premiumun satışı biraz daha sıkıntılı ve 37 milyar fazla 35 e alabilirseniz alın![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
yorumlar icin tesekkurler arkadaslar. aractan oyle cok performans beklemiyorum fazla masraf cikarmayan ve 8-9lt gecmeyen bir arac almayi dusunuyorum arkadas da satmayi dusunuyormus az cok da bildigim bir arac alayim diyorum. arkadastan kazik yemeyelim de piyasasinin ustunde bir arac almayalimnormalde 35bine almayi dusunuyordum ama honda park takasta 35bin sayinca bizim teklifi arkadas begenmedi.
39bindeki 2009hatasiz galaksi elegancemizi 39 a koyduk 15gun sonra satıldı. o arabanin edeceği max 34
peki galeriler normalde olu fiyat bicerler ama bu honda parkin 35bin fiyat vermesi sizce anormal mi?
sahibinden de bakiyorum 33-34bine de var 41-42bin tl fiyat yazan da var. kafa iyice karisti![]()
arkadaslar alinir mi alinmaz mi bu arac bu fiyatta ne diyorsunuz biraz fikir verirseniz ? 1-2 gun icinde karar vermem lazim arkadas ta yeni arac alacagi icin biran once elden cikarmasi lazim.
bende ayni seyi diyorum iste aracin kasko degeri 35800tl ama galericiler normal sartlarda araci olu fiyatta aliyorlar bu araci neye gore 35bin tl fiyat verdiler anlamadim. birde sahibinden de biraz bakiniyorum ayni yastaki makyajsiz kasalari bile 40-42bin lere satmaya calisanlar var ya. nasil bir piyasadir bu her kafadan ayri ses anlamadim.
Kardeşim anlaşılmayacak birşey yok; tabiki 35.000 fiyat verecek ki sana 37.000 e satıp 2.000 kazansın. E sen de o gibileri aradan çıkarıp kendin o fiyata alıyorsun işte. Becerebilirsen biraz daha düşür, olmadı al kazasız belasız kullan. Tabi temizliğinden eminsen. Beğenelim, beğenmeyelim, kızalım, kızmayalım piyasa bu. Vtec2 ler 30 a giderken 2009 FD6 ya 32-33 demekte biraz ayıp oluyor sanki. Yanlış bilmiyorsam tek fark sunroof değil, 2009 premiumlarda vsa da yok galiba.
haklisin o konuda kardesim sana katiliyorum ama iste birkac kisi bu aracin piyasasi 34-35bin yazinca hem kararsiz kaldim hem galeriye sasirdim birakin piyasa degerini piyasanin ustune fiyat verdi diye![]()
bir sikinti olmazsa araci kafaya taktim alacagim ama birsey olursa ozel mesaj atarim arkadasin bilgilerini.
saygilar
Arkadaslar 32-34 e o araci alamazsiniz arkadasim 2010 premium u zar zor 38500 e aldik 3 parcada boyali ve 90 kusur binde
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Bence fiyat normal değişensiz Civic bulmak zor kaporta zayıf oldugundan ufacık kazalarda bile hep parça değişmiş oluyor o 34-35 e satılanların çoğunda 8-10.000 tl hasar kaydı var bizde arkadaşa manuelını arıyoruz şu ara bulamadık ayrıca siyah döşeme takıntısı var ille siyah olacak krem istemiyoruz oda seçenekleri iyce azaltıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)