pişmanlık duyulucak bi araba değilki şanzımanı motoru cupra neyse polo neyse aynı.
Ben şahsen görüntüsünü beğenmiyorum fabiaların.Mantık açısından bakarsak en mantıklısı fabia.Fakat ikinci eli biraz zor tek kötü yanı bu
Printable View
Kardesim bahsettigin kriterlerde ki arabaya ben biniyorum ve %100 kefilim almalısın bir defa gti cupra falan yanına geldiginde sana farklı bi gözle bakıyorlar hele aldığın sehirde
Hic yoksa :) 2011 ve 2013 serilerde en gizlisi fabia rs benim arabamın motoru değişti sandık motor geldi oda eski sahibi doktor kadındı kadın cok guzel bakmış arabaya ama motoruna iyi bakamamış ondan dolayı yag yakma sorunu vardı. Sıfır motor geldikten sonra rodaji cok dikkatli yaptım su an cok memnunum stock gti ve cupralardan biraz
Daha hızlı sanırım gti gectim cunku 2-3 tane (zırh stock motor). Kesinlikle tavsiye ederim yani :)
Yakiti nasil uzun yolda cruise 110 ile yazilimsiz araç icin :)
Vallahi tahminim 6-6,5 litrenin altina dusmez.Kullanan abiler arkadaslar daha detayli soyler
80 sabit cc 5.7 ortalamayi tutturuyorum stage2 olmama ragmen ama uzun sürmuyor tabi :)
Yazılımsiz haliyle uzun yol net bir depo 800 km yapıyor. 130 sabit Antalya'dan Bolu'ya gitmiştim biliyorsunuz radar yükseldi :D 6,5-7 arası yaktı. Yazılım yaptırıcam inşallah önümüzdeki haftalar da daha da düşer gördüğünüz gibi cry adlı arkadasın arabasında oldugu gibi :)
konuyu hortlatayım nerde bu rs ler kimse satmıyormu:)
İlanda 1.9 2 adet mevcut ;)