Makyajlı C 180 i inanın bende tercih ediyorum fakat fiyatları nerdeyse amg lerin 100 e dayalı :) 320d hem fiyatından hem ön dashboarddan dolayı tercih etmiyorum. Ekranlı olsa tabi ki ama ekranlıların fiyatlar fahiş
Printable View
c180 nin 1800 cc kompresörlü motorları var. 1600 cc ye göre hem yakıt tüketimi daha düşük, hemde performansı daha iyi.
passat cc uymuyo mu fiyat aralığına? :)
sende uzun adamsın c ile rahat edemezin, makyajsız olması da zaten büyük eksi hem yakıt tüketimi hem performansı hemde iç tasarımı tercih sebebi olur..
bizde 1.8 7 ileri olandan var biliyosundur güzel kullanımı rahat kaliteli beğeniyorum tabiki ama ben kendime alacak olsam sanırım CC ye de aklım kayardı :)
Ben Turkiyedeyken c180 kullaniyorum, alinabilcek guzel bi araba bence ama yakiti cok, ben surekli basmam genelde sakin kullanirim hatta 13.5 lt/100 km ortalamasi var biraz basayim dersen deme keyfine 17-18lt rahat olur heralde emin degilim, genel olarak icinin bmw 3 dende audi a4 dende daha guzel oldugunu dusunuyorum yada benim zevkime yakindir, konfor vs bence guzel, ama Turkiye de ben araba alicak olsam 1 2 yas daha yasli ama diesel bisey alirdim, az yaksin memlekette gerisi onemli degil bence, 320d bana cok guzel bir secenek gibi geliyor.
S-Tronik şanzıman dışında Audi'nin tereddüt edilecek bir detayı yok diyebilirim.
A4 alın farkınız olsun.
Benzinli olup az yakan araç yok bence, ikiside gayet yakan araçlar. yakıtla ilgili şüphe varsa direkt dizel birşeyler bakılmalı bence...
A4 iç mekan kalitesi olarak çok önde benim gözlemime göre.
Ancak dışardan albenisiz geliyor bana. C daha yakışıklı.
Yaklaşık 100bin kmdeki 1.8 TFSI aynı motor aracım 10bin kmde 500 gr anca yağ yakıyor.
Çok daha fazla yağ yakan TFSI kullanıcıları da var tabi.
her türlü a4 derim hiç düşünmeye gerek yok.
Fakat 1.8tfsi yerine 2.0 tfsi bakın aynı yakarsın daha çok gidersin.
Bi sorum olacakti,
Türkiyede "bedava" servis varmidir?
Bizde genelde BMW, Porsche, Mercedeslere 10 sene yada 100bin KM kadar bedava servis yaptira biliyosun. Mesela pazartesi günü benim arabaya servis yaptirdim 30frank ödedim. 2 ay önce büyük servis yapildi 200frank ödedim :D sadece Isçilik bedava.
Bence cok faydali bisey cünki 1000-2000liraya kadar normal bi servis fiyati, saati 170frank BMW garajinda.
bir tanıdığım yeni yaptırdı 7500 gibi bir rakama
Barış en son ihtimal olarak söylüyorum ama E90 320i bak 2009-2010+ v.s gibi ? C gibi Supercharger ve ya Turbo'lu değil A4 gibide gitmez muhtemelen ama yakıtı en azından C ile aynıdır diye düşünüyorum.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
318d
Connecting site...
Baha baktım hepsine ama inanırmısn şu kasaya hiç para vermek istemiyorum. Sadece M sport pluslar güzel onlarda 320d de var ve fiyatları yüksek :) En azından içinde ekranımsı bir şey olsun istiyorum o kadar paraya :) Aslında aklımın olduğu tip ve iç dizayn hep 2.0 tfsi lerde ama hem fiyatlar yüksek bide vergi ve benzin vermek istemiyorum.
Yani o konuda haklısın ekranlı filan olanlar genelde 320D ve ya 316i :) Hatchback severdin sen Sedan yerine(eğer gerekli değilse) en azından garantili modeli yüksek km'si düşük 118i-A200-V40R-Design-B200-Countryman ALL4S v.b baya dolu arabalar bulursun?.
bende 2lemde kaldim c180 k aldim
ben de c180 öneririm, daha konforlu olacağını düşünüyorum ... mümkünse kırmızı :)
audinin 1.8 ile 2.0 tfsi arasında yüksek fiyat farkı yok ben 2.0 ı tercih ederim.
makyajsız c makul değil bencede.
S line ve makyajsız c 180 doğan mı şahin mi der gibi oluyor tabiki s line = doğan
Bende 1.8tfsi var. 160 lık olandan. Şu an şehir içi ortalamam yaklaşık 350km de 8.8lt/100km.
Yağ yakma sorununa ben rastlamadım. Benimki Sline değil. Konfor seviyesi inanılmaz yüksek. Kalite makyajsız c'den kesin üstün. Makyajlı c ile aynı kalitede diyebilirim ancak daha albenili olduğu kesin.
70000-80000 civarına gayet donanımlı (ön-arka park sensörü, deri döşeme, ısıtmalı soğutmalı elektrikli koltuklar, sunroof, cruise control, arka perde, çift bölge klima) bir a4 alabilirsin.
başarılı :)
2.0 TQ
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64616254/detay
Bence bunlar :icon_tup:
Audi Fiyat Listesi ve 2. El Audi Fiyatları | sahibinden.com
Ya şu HATASIZ yazıp daha sonra ilan açıklamasına tek parça boyalı diyenlere çok uyuz oluyorum.
Hepsine baktım fakat bu düşük fiyatlı B8 lerin güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Kesinlike sıkıntı çıkıyor yürüyen kaporta motor vs. Baya kusursuzlar zaten fiyattan belli ediyor kendini :)
Örnek olarak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63528937/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57814253/detay
2011 1.8 c180 amg al 7 ileri keyfine bak
2010 aldım herşeyiyle çok güzel aslında malzeme kalitesi de öyle düşük değil.sadece biraz çok yakıyo gibi geldi bana ama yeni aldığım için biraz şehir içi çok geziyorum ondan kaynaklı da olabilir.a4 den daha ilgi gösterilen daha genç arabası (amg paket) .ama paran varsa 7 ileri olanlarından alırsan daha da memnun kalacağını dusunuyorum
mercedes tercih ederdim.Vag grubu dsg vuruntusu ve tsi yağ yakması yeterince sinir bozuyor.
mercedes çok yaksın en azından bu tarz kronik sıkıntıları yok.
a4 yarın ocağa incir ağacı dikebilir türden bir araç.Riskli garantili olmayacaksa a4
Makyajlı c180 daha da iyi olur.oyum mersoya
Connecting site...
Şuna baksana başlık: HATASIZ
İlan açıklaması: Sağ çamurluk ve kapı işlemli,muhtelif yerlerinde boya var.
Ulan insanda biraz akıl olur ya vallahi hayret ediyorum arkadaş.