Arkadaşlar var mı daha fikir verebilecek ?
Printable View
Arkadaşlar var mı daha fikir verebilecek ?
ben olsam 320d yada makyajlı c180 tercih ederdim :) hayırlı olsun şimdiden :)
c180 nin 1800 cc kompresörlü motorları var. 1600 cc ye göre hem yakıt tüketimi daha düşük, hemde performansı daha iyi.
passat cc uymuyo mu fiyat aralığına? :)
sende uzun adamsın c ile rahat edemezin, makyajsız olması da zaten büyük eksi hem yakıt tüketimi hem performansı hemde iç tasarımı tercih sebebi olur..
bizde 1.8 7 ileri olandan var biliyosundur güzel kullanımı rahat kaliteli beğeniyorum tabiki ama ben kendime alacak olsam sanırım CC ye de aklım kayardı :)
Ben Turkiyedeyken c180 kullaniyorum, alinabilcek guzel bi araba bence ama yakiti cok, ben surekli basmam genelde sakin kullanirim hatta 13.5 lt/100 km ortalamasi var biraz basayim dersen deme keyfine 17-18lt rahat olur heralde emin degilim, genel olarak icinin bmw 3 dende audi a4 dende daha guzel oldugunu dusunuyorum yada benim zevkime yakindir, konfor vs bence guzel, ama Turkiye de ben araba alicak olsam 1 2 yas daha yasli ama diesel bisey alirdim, az yaksin memlekette gerisi onemli degil bence, 320d bana cok guzel bir secenek gibi geliyor.
S-Tronik şanzıman dışında Audi'nin tereddüt edilecek bir detayı yok diyebilirim.
A4 alın farkınız olsun.
Benzinli olup az yakan araç yok bence, ikiside gayet yakan araçlar. yakıtla ilgili şüphe varsa direkt dizel birşeyler bakılmalı bence...
A4 iç mekan kalitesi olarak çok önde benim gözlemime göre.
Ancak dışardan albenisiz geliyor bana. C daha yakışıklı.
Yaklaşık 100bin kmdeki 1.8 TFSI aynı motor aracım 10bin kmde 500 gr anca yağ yakıyor.
Çok daha fazla yağ yakan TFSI kullanıcıları da var tabi.
her türlü a4 derim hiç düşünmeye gerek yok.
Fakat 1.8tfsi yerine 2.0 tfsi bakın aynı yakarsın daha çok gidersin.
Bi sorum olacakti,
Türkiyede "bedava" servis varmidir?
Bizde genelde BMW, Porsche, Mercedeslere 10 sene yada 100bin KM kadar bedava servis yaptira biliyosun. Mesela pazartesi günü benim arabaya servis yaptirdim 30frank ödedim. 2 ay önce büyük servis yapildi 200frank ödedim :D sadece Isçilik bedava.
Bence cok faydali bisey cünki 1000-2000liraya kadar normal bi servis fiyati, saati 170frank BMW garajinda.
bir tanıdığım yeni yaptırdı 7500 gibi bir rakama
Barış en son ihtimal olarak söylüyorum ama E90 320i bak 2009-2010+ v.s gibi ? C gibi Supercharger ve ya Turbo'lu değil A4 gibide gitmez muhtemelen ama yakıtı en azından C ile aynıdır diye düşünüyorum.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
318d
Connecting site...