-
Kolay kolay bir arıza çıkarmayacağı için fiesta alırdım.
4 yıldır forda biniyorum (focus ve ranger) şuana kadar masraflarım sadice yakıt oldu çok sağlam arabadır.
Bakımı için servisi tercih edersen çok ucuk rakamlar söylüyorlar.
Parçaları biraz pahalıdır ama kalitelidir.
Onun haricinde dikkatli sürersen kazaya belaya karışmazsan alınabilecek en iyi araç.
-
Abicim buldunuz mu araç acaba favorileriniz falan varmıdır ?
Bu konu tam olarak bizi ilgilendiriyor şu sıra :D
-
Yorum ve düşünceler için sağolun...[Ahmet,Fatih,Tayfun]
Met; Henüz istediğimiz kıvamda bir araç bulamadık..
İnternette etüt ettiğimiz beğendiğimiz araçlar km veya fiyat açısından uymuyor...
Çok aciliyeti olmamakla birlikte daha fazla uzaması taraftarı değiliz..Bir miktar zaman daha araştırma içindeyiz,Olmadı..
Rotayı Clio 1.4 çevireceğiz...Hayırlısı...
-
Demir abi 2004 model fiesta comfort dizel ilk arabamdı. Az kahrımı çekmedi valla yerle bir yaptık orasını burasını kurcaladık sıkıntısız bindim 2 sene. Mutlaka Fiesta tavsiye ederim abi, yakıtı da çok iyidi.
-
Hepsi iyi. Linea ve 206 çok kullandım, lineayı punto için referans alıyorum motor olarak. Clio değil ama megane çok kullandım. Fiesta da zaten 206 ile aynı motor.
Hiç birinin birinden farkı yok, focus clio ve 206, fiattan daha iyi yol tutar, fiat en az yakar, 206 en donanımlısı alınır eşit paralara, clio güvenlidir ve köpek gibi freni vardır.
İkinci el madem, hangisi en temiz denk gelirse alın geçsin gitsin.
-
fiesta iyidir iyi , ama puntonunda ondan aşağı kalır yanı yoktur sağlamlıkta.
-
fiesta veya 206 düşünürdüm , fiesta daha sglam geliyo bana 206 nınsa parcaları ucuz :) aslında kararımı verdirenfiyat aralıgında temiz ve donanımlı hangisini bulursam 2 araç arasından seçim yapardım :)
-
Bulabilirsen clio 80 clio al donanim olark iyidir standart olark hepsinden iyi gider
-
Melih kardeşim..Bir önceki Önceki mesajımda belirttiğim kriterler Ford Fiesta 1.4 TDCi içinde geçerli..Varsa referans veya önerebileceğiniz değerlendirmek isteriz...Ayrıca yorum içinde sağol..
Düşünce ve fikir için teşekürler... [Eray,İbrahim,Can,Sercan]
Sercan ; 80'lik Clio dizel belirtilen bütçe nazarıyla pek mümkün gözükmüyor..Ama bellide olmaz..
Denk gelir nasip kısmet bakalım....
-
-
puntoyu 7-8 yıl kadar kullandım. dağ taş dahil her yere sürdük ki babam sağolsun 2 kere karter değişti. yaklaşık 350k km de sattım. hiç motor yapılmadı bu kmlerde ş.içi 20 krş falan yakıyordu ve yağ yakmaya başlamıştı. yol tutuşu iyidir bende 15 inç jant ve 195 taban lastik vardı. parçası gayet bol. kullanışı çok rahattır insanı yormaz.
-
renault clio derim.. şuanda bile teknolojisi gereği mercedes renault dizel moturu kullanmaya başladı yeni C serilerinde
-
fiestanın 2004 modeli iç hacim olarak en iyisi içlerinde. Ufak dokunuşlarla güzel hallerede gelebiliyor. Motor zaten 206 ile aynı motor, 206nın temizini bulmak daha zor. 106binde ilk sahibinden satılık bir araç vardı arkadaşta sattımı vazmıgeçti bilmiyorum. Rengi yeşil ama :D uyarsa sorarım
sağlamlık konusunda renonunda fiatında dizeli hdi'dan daha iyi gibi orası ayrı
-
Bence 1.4 tdı ibiza ve fabialara da bakın.Düşünmem derseniz ben multijet motorlu bir araç derim.
-
bu kasa punto vardı 3 sene önce iki seneye yakın kullandık araba çok seriydi, bedavaya geziyo gibi hissettiriyordu, yol tutuşu iyidi virajlarda falan korkutmuyordu, tek kötü yanı rüzgarlı havalarda tırın yanından geçerken falan biraz fazla etkileniyodu, bir de 5 kişi artı bagajla biraz zorlarsanız yakıt artıyordu(Tüplü 1.6 astra g'yi geçiyordu yakıt olarak). Diger yandan 2004 clio aldık dedeme arada biniyorum ne yol tutuşu ne performans ne güvenlik puntodan iyi değil. Şuan ikisi arasında kalsam punto alırdım yine.